3 to-go snacks under 200 kalorier

 

Snacks er altid en god idé! Om det er til at stille den søde sukkertrang eller som et lille mellemmåltid midt på dagen, er efter hvad ens behov er. Ellers kan det også være at lave et sundere alternativ eller blot at være på forkant med dagen i morgen. Vi vil derfor give dig inspiration til snacks med få kalorier, som er nemme at have med i hverdagen. 

Snacks kan bruges til mange ting og det er ikke altid, at de er helt nemme at have med på farten eller let tilgængelige. Du ønsker måske at finde snacks med få kalorier, vi har i samarbejde med Anne Søndergaard fundet tre gode snack muligheder, som nemt kan nydes på farten eller derhjemme. 

Anne er kostvejleder, bootcamp instruktør og personlig træner - du kan læse mere om Anne ved at » klikke her « 

Den super nemme og lige til 

Proteinbarer ligger lige til højrebenet, når du mangler en nem, god og næringsrig snack, som let kan tages med hvor end man skal hen i løbet af dagen. De kan nemt opbevares i ens køkken - både på køl, men også i skabet. De holder typisk i lang tid og så passer de næsten i alle tasker, og endda også i nogle lommer! 

De fås i uendelige smagsvarianter, så der vil helt sikkert være en proteinbar til en hver! De kan både bruges som et mellemmåltid mellem morgen og frokost, mellem frokost og aftensmad - eller hvornår sulten end kalder. 

Mange bruger også proteinbarer til at tilfredsstille ens trang til søde sager. Mange proteinbarer smager som en almindelige chokoladebar, dog med lidt bedre næringsindhold. 

Du finde vores store sortiment af proteinbarer ved at » klikke her « 

Til den søde tand 

En super nem opskrift med kun 3-4 ingredienser - alt afhængigt af, om du er til mandler eller ej. Denne søde snack minder meget om den barndomskendte risifrutti eller endda en sundere risalamande.  Her er blot risen/risengrøden byttet ud med hytteost, som har nogenlunde samme konsistens. Hytteosten ødelægger ikke den søde smag af vanilje men bibeholder konsistensen som vi kender den fra henholdsvis risifrutti eller risalamande.  
Det stiller helt sikkert trangen til noget sødt og så har det en masse gode næringsstoffer, som kroppen har brug for i løbet af dagen. Derudover, så det super nemt at have med på farten eller med til frokost. Bare pak hyttefruttien ned i en container, i en pose eller noget tupperware, og så er den super nem at have med. 
Hvis du har svært ved at få nok protein i løbet af dagen i forhold til din kost - så kan du skifte vaniljepulveret ud med noget vaniljeproteinpulver. Du bibeholder de søde og aromafyldte vaniljesmag men samtidig tilføjer du lidt ekstra protein i din kost. 

Du kan finde opskriften på Anne Søndergaards hyttefrutti/sunde risalamande ved at » klikke her «

Den let tilvænnelige 

Den tredje to-go snack er Anne Søndergaards smarte SuperShake. Den er super nem at tilvænne ens egne behov og smagspræferencer, det er bare at bruge det man kan li og eventuelt allerede har liggende derhjemme.

SuperShaken består af fire elementer, som har nemme ingredienser som kan skiftes ud, hvis man har brug for det. Alt du skal bruge er væske, proteinpulver, sundt fedt og frugt/grønsager! 

Du kan bytte ingredienserne i de fire elementer ud med noget tilsvarende, så du nemt kan personliggøre og lave SuperShaken efter dine smagspræferencer. 

Nogle foretrækker en shake skal være mere sød og fyldt med frugter, hvorimod andre foretrækker den grønne fyldt med grønsager, kål og avokado. Derfor er SuperShaken super smart som en snack, da du nemt kan skifte ingredienserne ud, så du får lige præcis dét du har brug for!  

Derudover, så er SuperShaken nem at have med - i en drikkedunk eller termo-dunk, og så holder den nemt til en dag på farten, eller som en hurtig morgenmad.

Du kan finde opskriften på Anne Søndergaards på Super Shakes ved at » klikke her «