OM OS

Om Muscle House

Vi har samlet alle de førende brands ét sted, så du kan få det hele hos os.

Hver dag knokler vi for at gøre din købsoplevelse så god og gnidningsfri som muligt. Det gør vi med udgangspunkt i vores store passion for træning og sund livsstil, der har været drivkraften siden første dag.

Hos Muscle House er vores vigtigste succesparamter, at vi har tilfredse kunder. Det opnår vi ved hele tiden at sikre os en simpel og brugervenlig hjemmeside med sikkerheden i top, og hvor kundernes købsoplevelse er i fuld fokus. For vores butikker er det at have kompetente medarbejdere, som kan guide og vejlede til det helt rigtige behov for dig.

Vi tilbyder altid fri fragt over 499 kr., lynhurtig levering, gratis ombytning af tøj og prisgaranti på alle vores varer.

Hvem er vi? 

Muscle House åbnede dørene tilbage i 2014 som en lokal 'Fitness butik' i Horsens. I dag driver vi vores webshop fra vores hovedkontor i Silkeborg hvor vi også har lager. Vi har derudover fysisk butik i Horsens, Odense og København. Du kan finde vores butikker her.

Hos Muscle House kan du handle alt til din træning, eller hvis du leder efter alternativer til den daglige kost, enten i form af et nemt mellemmåltid, eller i et forsøg på at skære unødige kalorier fra kosten. Vi kalder os selv en ‘one stop shop’, hvor du kan finde alt hvad du skal bruge indenfor fitness, træning og healthy lifestyle.

Vi tilbød som de første i Danmark de velkendte ‘bland selv’ løsninger, som tillader at blande løs imellem de forskellige produkter. Dette er stadigvæk ligeså populært i dag, som det var dengang, da man slipper for at købe en hel kasse proteinbarer med samme smag.

Derudover er vi et dansk registreret selskab, hvilket sikrer at alle køb hos os er underlagt den danske købelov, hvilket garanterer de bedste forhold for dig som kunde.

Hvad siger vores kunder?

Vi har haft over 120.000 handlende kunder, og vores kunder elsker os! Du kan se samtlige anmeldelser fra Trustpilot lige her, og vi er stolte af dem alle sammen!

Det kan tit og ofte være en jungle at finde ud af hvilke kosttilskud der egner sig bedst, i forhold til ens behov. Vi står derfor altid klar med kompetente medarbejdere, der ved hvad de snakker om, og som ærligt kan vejlede dig i hvilke tilskud der passer bedst til dig, og dit formål. Det er især en af de ting, som vores kunder værdsætter højt.

Vi håber din oplevelse med at handle hos os, lever op til dine forventninger! Vi gør alt vi overhovedet kan, for at det skal være en god købsoplevelse, men har du feedback eller generelt andre spørgsmål, kan du kontakte os via tlf. 60 21 29 37 eller e-mail: info@musclehouse.dk

Hvor ligger vores butikker?

Udover vores webshop, har vi på nuværende tidspunkt tre fysiske butikker.

Vi har åbent alle hverdage og du er selvfølgelig mere end velkommen til at kigge forbi. Find din nærmeste butik lige her.

Har du brug for yderligere info/hjælp?

Læs vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) og se om det kan besvare dine spørgsmål, eller tag kontakt til vores kundeservice på info@musclehouse.dk eller ring på 60 21 29 37.

Vil du følge med?

Følg os på de Sociale Medier via ikonerne herunder. Drømmer du om at komme endnu tættere på, og være en del af rejsen, så udforsk vores åbne stillinger lige her


 

HISTORIEN OM MUSCLE HOUSE

Igennem de små 8 år Muscle House har eksisteret er der sket en masse spændende begivenheder igennem årene. Du kan læse herunder, hvordan Muscle House blev til, hvordan vi er vokset og andre begivenheder vi er stolte af! 
 

2013
HVORDAN BLEV MUSCLE HOUSE TIL? 

Det stærke venskab mellem Anders & Emil blev stiftet under udsendelse til det meget omdiskuterede Afghanistan. Det var under denne seks måneder lange udsendelse at startskuddet for Muscle House blev taget.

Billede af de to stiftere Anders og Emil 

2014
DET FØRSTE STARTSKUD

Muscle House åbnede for første gang dørene som en lokal fitness butik i Horsens i 2014. Her åbnede butikken med kun tre fyldte tøjstativer og et lille, men nøje udvalgt sortiment af kosttilskuds produkter. Her var fokusset at samle de førende brands et samlet sted.  
Opstarten af butikken og forretningen blev gjort uden nogle former for hjælp igennem banklån. Hver tjente krone blev skudt tilbage i forretningen og geninvesteret i nye produkter til sortimentet.

Billede fra den første butik i Horsens

2015
ÅBNING AF WEBSHOP & PERSONLIGE POSTBUD

I takt med at forretningen voksede, så blev den udvidet med en webshop i August 2015. 
Eftersom at webshoppen blev taget godt imod og bestillingerne rullede ind, så måtte de to stifter, Anders og Emil, i starten selv agere postmænd. De måtte selv pakke og køre rundt med pakkerne i deres egne biler  🚙

Billede af Emils bagagerum

2016 & 2019
UDVIDER MED FLERE BUTIKKER 

I takt med den forbløffende stigende vækst, så åbnede to fysiske butikker yderligere i henholdsvis Odense og København. Butikken i Odense blev åbnet i 2016 og butikken i København blev åbnet i 2019.
Med et bedre udgangspunkt end da butikken i Horsens startede op, så kunne begge butikker fyldes godt op med produkter. Og der blev investeret i store og velkendte brands inden for kosttilskud, træningstøj til både mænd og kvinder og ikke mindst træningsudstyr. 
sdfsf

Her er et billede fra åbningsdagen for butikken i Odense 

2020
FRA MEDARBEJDER TIL MEDEJER 

I 2020 blev Haris Bejtic en del af ejerkredsen af Muscle House. Haris startede med at arbejde i den første butik i Horsens, hvor han i 2020 blev den tredje medejer af Muscle House.  

Billede af en altid glad Haris Bejtic

2020
FLYTTER I ET NYT OG STORT LAGER

I 2020 byttes det mindre lager ud med et stort lager i Hårup, Silkeborg. Derudover, så flytter hovedkontoret med til Hårup, og er stadigvæk på den adresse i dag.
Lageret blev hurtigt for lille, så nabolageret var heldgvis også til leje, så det blev kapret med det samme, og der er nu over 3.000 kvm at boltre sig på!
En lille del af det nye store lager i Silkeborg

2021
ANERKENDT GAZELLE VIRKSOMHED

I 2021 fik Muscle House den genkendelige anerkendelse af at modtage deres første Børsens Gazelle pris. Den er de tre partnere utrolig stolte af, da det har krævet hårdt arbejde at kommer dertil! 

Billede af de tre ejere: Emil Jensen, Haris Bejtic, Anders Nielsen med Gazelle prisen. 

2022 
MUSCLE HOUSE I DAG

I dag har Muscle House hovedkontor i Silkeborg, hvor både webshoppen og lager drives fra samme domicil 🏢 

Muscle House vokser konstant, er i stigende vækst og vi er i dag over 25 ansatte. Vi har haft over 150.000 handlende kunder og det har resulteret i en score på intet mindre end 4,9/5 stjerner på Trustpilot.

Vi stræber stadig efter de samme principper som da forretningen startede for små 8 år siden. At kunne tilbyde de bedste produkter og den bedste service - til prisgaranti! 😇

Billede af medarbejderne ved hovedkontoret og lager i Hårup, Silkeborg

2022
LØVENS HULE SÆSON 7

Muscle House starter året stærkt ud! Torsdag d. 10-02-2022 deltog ejerne bag Muscle House, Anders Nielsen, Emil Jensen & Haris Bejtic, i den syvende sæson af Løvens Hule. Her stod de tre ejere ansigt til ansigt med de fem iværksættere. 

Christian Arnstedt fik efter en hårde forhandlinger muligheden for at investere i den vækstende webshop med de tre tilhørende butikker.

Her ses Emil Jensen, Christian Arnstedt, Haris Bejtic & Anders Nielsen