FAQ

Bestilling

Desværre sker det ofte, at vores ordrebekræftelser havner i spammappen, så tjek altid denne først.

Hvis ikke du har modtaget en ordrebekræftelse efter dit køb, så tag kontakt til vores kundeservice på mail: info@musclehouse.dk eller telefon: 60 21 29 37.

Det sker sjældent at systemet ikke sender ordrebekræftelser afsted – det kan være, at du er kommet til at taste forkert i din e-mailadresse.

Hvis du fortryder dit køb og ønsker at annullere din ordre, skal du tage kontakt til os på mail: info@musclehouse.dk eller telefon: 60 21 29 37 hurtigst muligt.

Vær dog opmærksom på, at du oftest kun kan annullere din ordre inden for en tidsbegrænset periode, da vi pakker din ordre ret hurtigt, efter vi modtager den.

Vi kan desværre ikke tilføje varer til din ordre, da vores system ikke tillader dette. Det er udelukkende en sikkerhed for dig som kunde.

Vi kan dog annullere din ordre, så du kan lave en ny ordre med den ekstra vare, du glemte i første omgang. Kontakt vores kundeservice på mail: info@musclehouse.dk eller telefon: 60 21 29 37 hurtigst muligt.

Det er dog en tidsbegrænset periode, du kan nå at annullere din ordre, da vi pakker din ordre ret hurtigt, efter vi modtager den.

Hvis du har lavet en tastefejl eller er kommet til at indtaste en forkert adresse, skal du tage kontakt til os på mail:info@musclehouse.dkeller telefon: 60 21 29 37 hurtigst muligt.

Hvis du køber for over 499 kroner eksklusiv fragt og eventuelle rabatkoder, får du leveret din pakke gratis i hele Danmark, såfremt du vælger levering til pakkeshop (uden omdeling).

Vær opmærksom på, at tilbuddet med gratis fragt ikke er gældende ved levering til hjemmeadresse (med omdeling).

Hos Muscle House bestræber vi os på, at sikre vores kunder de bedste og billigste priser på markedet.

Derfor tilbyder vi prisgaranti på alle vores produkter - både online og i vores butikker. Læs mere om betingelser for prismatch nederst i vores handelsbetingelser.

Ønsker du at benytte dig af vores prisgaranti, så ræk ud til os via mail på info@musclehouse.dk eller telefon 60 21 29 37.

Levering

Hos Muscle House syntes vi at du, skal have din pakke så hurtigt som muligt.

Vi sender med GLS, som sikrer en høj leveringshastighed, og god pakkebehandling. Bestiller du inden kl 13.00 på en hverdag, vil din pakke blive leveret indenfor 1-3 hverdage.

Vi gør selvfølgelig vores bedste for at levere dit køb inden for ovenstående tidsramme, men ofte kan der forekomme forsinkelser – eksempelvis i forbindelse med helligdage.

Du kan læse mere om levering her.

Hvis du køber for over 499 kroner eksklusiv fragt og eventuelle rabatkoder, får du leveret din pakke gratis i hele Danmark, såfremt du vælger levering til pakkeshop (uden omdeling).

Vær opmærksom på, at tilbuddet med gratis fragt ikke er gældende ved levering til hjemmeadresse (med omdeling).

Så snart din ordre er placeret, kan vi desværre ikke ændre i dine leveringsoplysninger. Der er dog mulighed for, at vi kan annullere din ordre – men det er kun en tidsbegrænset periode, du kan nå at annullere din ordre, da vi pakker din ordre ret hurtigt, efter vi modtager den.

Hvis din ordre allerede er behandlet og/eller afsendt, kan vi desværre ikke foretage ændringer i leveringen. I så fald bedes du rette henvendelse til GLS.

Hos Musclehouse.dk leverer vi til hele Danmark – desværre foruden Færøerne og Grønland.

Ordrer bestilt til levering uden for Danmarks landegrænser, vil vi være nødsaget til at annullere - du vil blive kontaktet af vores kundeservice med yderligere informationer.

Hos Musclehouse.dk bliver vores ordrer sendt med GLS, derfor kan alternativ placering af pakker kun aftales med GLS.

Såfremt du ønsker dette bedes du rette henvendelse til GLS’s kundeservice.

Hvis du har valgt levering med omdeling (til egen adresse) er det vigtigt, at der er nogen til at modtage pakken, når GLS kommer.

Såfremt der ikke skulle være nogen på adressen, vil din pakke blive leveret til nærmeste pakkeshop. Du vil modtage besked fra GLS med yderligere informationer.

Det er på nuværende tidspunkt, desværre ikke muligt at afhente sin ordre hos os.

Såfremt du ikke afhenter din pakke inden for 12-14 dage i pakkeshoppen, vil pakken blive sendt retur med GLS til vores lager.

Du vil herefter modtage en mail fra vores kundeservice, med yderligere informationer.

Når din pakke er afsendt, bliver der sendt en bekræftelse via mail.

Hvis ikke du modtager din pakke den kommende omdelingsdag, anbefaler vi, at du tjekker din bekræftelse og følger din pakke via trackingnummeret i mailen hos GLS. Ved hjælp af trackingnummeret kan du se, hvor langt din pakke er i processen.

Er din pakke forsinket eller ankommet til et forkert afhentningssted, anbefaler vi, at du tager fat i GLS direkte for at løse problemet.

Hos Muscle House er alle transaktioner 100% krypterede, som giver dig den maksimale sikkerhed, når du handler hos os.

Du kan betale med;

VISADankortMobilePayMasterCardAmerican XpressJCBViaBill

Når du skal bruge et gavekort eller en rabatkode, skal du først og fremmest have varer i din kurv, dernæste skal du i din kurv indtaste din kode i feltet, som ser således ud:

Når koden er indtastet, og man har klikket på "Indløs", bliver gavekortets/rabatten fratrukket.

Der er 99 dages fortrydelsesret på alle vores produkter undtagen fødevarer (herunder kosttilskud), regnet fra den dag de modtages. Du kan læse mere om, hvordan du returnerer en vare her.

Vi kan grundet fødevaresikkerhed, ikke ombytte eller tage fødevare/kosttilskud retur.

Ønsker du dog at ombytte en vare til anden størrelse/farve, gør vi dette helt uden omkostninger, og det kan du læse mere om her.

Det er på nuværende tidspunkt desværre ikke muligt at ombytte/returnere en vare købt på musclehouse.dk i en af vores tre fysiske butikker.

Varer (undtagen fødevarer – herunder kosttilskud), der er købt på musclehouse.dk skal returneres til vores returneringsadresse. Læs mere om det her.

Det er ikke muligt at returnere og/eller ombytte fødevarer (herunder kosttilskud). Hvis fødevarer allerede har været solgt og derefter fragtet ud fra vores lager, kan kvaliteten og holdbarheden på fødevarerne desværre ikke længere garanteres i henhold til fødevaresikkerhed jf. fødevarelovgivningen.

Vi ønsker, at alle vores varer er kvalitetssikrede og derfor er det også vigtigt for os, at vi kan stå inde for, at alle vores produkter har været opbevaret og håndteret korrekt i hele processen.

Hvis en fødevare (kosttilskud) allerede har været opbevaret ude hos en kunde, kan vi desværre ikke garantere, at produktet er blevet opbevaret og håndteret korrekt.

Generelt

Hos Muscle House bestræber vi os på, at sikre vores kunder de bedste og billigste priser på markedet.

Derfor tilbyder vi prisgaranti på alle vores produkter - både online og i vores butikker. Læs mere om betingelser for prismatch nederst i vores handelsbetingelser.

Ønsker du at benytte dig af vores prisgaranti, så ræk ud til os via mail på info@musclehouse.dk eller telefon 60 21 29 37.

Der sker desværre engang imellem fejl, selvom vi gør alt for at undgå det.

Har du opdaget en fejl i din ordre, efter du har modtaget den – det kan enten være, et manglende produkt eller, at du har modtaget en forkert vare – så tag fat i vores kundeservice på mail: info@musclehouse.dk og oplys følgende:

NavnOrdrenummerDetaljer vedr. fejlenEt billede der viser fejlen

Så finder vi en løsning.

Vi får ofte spørgsmålet om hvilket produkt der er bedst til eksempelvis muskelopbygning eller hvilket proteinpulver, som er det bedste osv. Selvom vi gerne vil udpege ét specifikt produkt som det bedste, findes der desværre ikke et enkelt, hurtigt eller simpelt svar, da det afhænger af, hvad du som individuel person har behov for.

Alle kroppe reagerer forskelligt og det bedste produkt for dig, vil ikke nødvendigvis være det bedste produkt for en anden person. Den bedste og eneste måde at finde ud af hvilket produkt som fungerer bedst for dig, er at prøve det produkt du er interesseret i.

Vi rådgiver og vejleder dig gerne inden du vælger, så du skal altid være velkommen til at kontakte os på mail info@musclehouse.dk eller ringe på 60 21 29 37.

Ja! Omend man sagtens kunne tro de var tilsat sukker, da de virkelig smager fantastisk, så er alle Barebells varianter helt fri for tilsat sukker.

Se alle vores aktuelle Barebells tilbud her.

Ja, den er god nok. Wispy Zero Sauce indeholder næsten ingen kalorier.

De indeholder mellem 25-88 kcal per 100 ml., så der er virkelig sparet på kalorierne, men ikke smagen!

Bland løs mellem alle smagene her.

Vi vil meget gerne tage en snak omkring mulighederne for at blive ambassadør for Muscle House.

Send os en mail med din forespørgsel til info@musclehouse.dk og skriv ”Ambassadør” i emnefeltet.

Vi er altid på udkig efter nye talenter.

Hvis du vil se om vi har en stilling der passer til dig, så læs mere på vores job side her.

Når du skal bruge et gavekort eller en rabatkode, skal du først og fremmest have varer i din kurv, dernæste skal du i din kurv indtaste din kode i feltet, som ser således ud:

Når koden er indtastet, og man har klikket på "Indløs", bliver gavekortets/rabatten fratrukket.

Vores kundeservice holder åbent:

Mandag til fredag: 9:00 - 14:00

Lørdag og søndag: Lukket

Bemærk venligst at kunderservice har lukket på helligdage.

Udover vores webshop, har vi på nuværende tidspunkt tre fysiske butikker.

Du kan finde deres adresser og åbningstider, ved at klikke her.

Hos Muscle House går vi ikke ind for madspild! 

Derfor kan du til tider opleve, at vi sætter priserne ned på nogle produkter, som også bærer "OBS! Bedst før XX-dato" i deres titel.

"Bedst før"-datoen betyder, at maden har en vis kvalitet indtil denne dato. Herefter forringes varens kvalitet lidt efter lidt, men den er overhovedet ikke farlig at spise.

Hvis en fødevare derimod er mærket med ”Sidste anvendelsesdato” eller "Mindst holdbar til" betyder det, at du kan blive syg af at spise varen, hvis datoen er overskredet. Produkter med de mærkater, forhandler vi ikke hos Muscle House.