Fragt

Hos Muscle House syntes vi at du, skal have din pakke så hurtigt som muligt. Vi sender derfor med GLS, som sikrer en høj leveringshastighed, og god pakkebehandling. Bestiller du inden kl 13.00 på en hverdag, vil din pakke blive leveret indenfor 1-3 hverdage.

Med omdeling:
Vælger du med omdeling, vil din pakke leveret direkte til din adresse. Det er derfor vigtigt at der er nogen, til at modtage pakken når GLS kommer. Skulle der ikke være nogen på adressen, vil din pakke blive leveret til nærmeste pakkeshop.

Uden omdeling:
Her har du mulighed for at få din pakke sendt til dit lokale supermarked, tankstation eller lignende. 

Ombytning

Skal du have ombyttet til en anden størrelse, så gør vi det helt uden omkostninger :-)

Vi sidder klar til at hjælpe dig, så kontakt vores kundeservice på mail; info@musclehouse.dk med følgende informationer:
• Ordrenummer
• Dit navn
• Navnet på produktet du vil bytte
• Hvad du ønsker at bytte produktet til

Vi finder sammen den bedste løsning, når vi har modtaget disse informationer fra dig. Derefter vil du modtage en gratis returlabel og ombytningsseddel via e-mail.
Så snart du modtager din returlabel og ombytningsseddel via e-mail, kan du printe disse ud og sende din ombytning retur til vores lager.

Du bedes udfylde og vedlægge den vedhæftede ombytningsseddel i pakken du sender retur. Ved modtagelse af din ombytning, vil denne blive behandlet inden for 1-3 hverdage. Så snart pakken med din ombytning bliver afsendt fra vores lager, vil du modtage en mail med et track & trace nummer.

Returnering

Der er 14 dages fortrydelsesret på alle vores produkter foruden fødevarer (herunder kosttilskud), regnet fra den dag de modtages. Såfremt du vælger at fortryde et køb, skal varens sendes retur i samme stand og mængde som du modtog den. Læs mere om hvilken stand varen skal returneres i samt yderligere om din fortydelsesret i vores handelsbetingelser.

Følg disse trin hvis du har fortrudt dit køb:

1. Hent vores returseddel, print den ud, og udfyld den.
2. Send varen retur sammen med vores returseddel
3. Køb din returlabel her: https://return.shipmondo.com/musclehouse

Ved modtagelse af din returnering, vil denne blive behandlet indenfor 1-3 hverdage. 

Vores returadresse er:
Muscle House
Hårup Bygade 19B
8600 Silkeborg