Fragt

Hos Muscle House syntes vi at du, skal have din pakke så hurtigt som muligt. Vi sender derfor med GLS, som sikrer en høj leveringshastighed, og god pakkebehandling. Bestiller du inden kl 13.00 på en hverdag, vil din pakke blive leveret indenfor 1-3 hverdage.

Med omdeling:
Vælger du med omdeling, vil din pakke leveret direkte til din adresse. Det er derfor vigtigt at der er nogen, til at modtage pakken når GLS kommer. Skulle der ikke være nogen på adressen, vil din pakke blive leveret til nærmeste pakkeshop.

Uden omdeling:
Her har du mulighed for at få din pakke sendt til dit lokale supermarked, tankstation eller lignende. 

Ombytning

Skal du have ombyttet til en anden størrelse, så gør vi det helt uden omkostninger :-)
Tag fat i info@musclehouse.dk eller ring på 60 21 29 37 så finder vi en løsning.

Returnering

Der er 14 dages fortrydelsesret på alle vores produkter undtagen fødevarer (herunder kosttilskud), regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Du har 14 dage, til at returnere pakken, fra den dato du har meldt at du har fortrudt købet. Senest 14 dage efter den dato, hvor du har meddelt, at købet er fortrudt vil du få pengene retur. I tilfælde af en konkret formodning om en værdiforringelse ved returvaren, har vi mulighed for at afvente modtagelsen, før købesummen refunderes.


Følg disse trin hvis du har fortrudt dit køb:

1. Hent vores returseddel, print den ud, og udfyld den.
2. Send varen retur sammen med vores returseddel
3. Køb din returlabel her: https://return.shipmondo.com/musclehouse

Ved modtagelse af din returnering, vil denne blive behandlet indenfor 1-3 hverdage. 

Vores returadresse er:
Muscle House
Hårup Bygade 19B
8600 Silkeborg