FRAGT & RETUR

Fragt

Hos Muscle House syntes vi at du, skal have din pakke så hurtigt som muligt. Vi sender derfor med GLS, som sikrer en høj leveringshastighed, og god pakkebehandling. Bestiller du inden kl 13.00 på en hverdag, vil din pakke blive leveret indenfor 1-3 hverdage.

Med omdeling:
Vælger du med omdeling, vil din pakke leveret direkte til din adresse. Det er derfor vigtigt at der er nogen, til at modtage pakken når GLS kommer. Skulle der ikke være nogen på adressen, vil din pakke blive leveret til nærmeste pakkeshop.

Uden omdeling:
Her har du mulighed for at få din pakke sendt til dit lokale supermarked, tankstation eller lignende. 

Ombytning

Skal du have ombyttet til en anden størrelse, så gør vi det helt uden omkostninger :-)

Når du bestiller tøj og udstyr medfølger en returlabel og returseddel i pakken, der kan bruges til at foretage den ønskede ombytning.

Du bedes udfylde og vedlægge den vedlagte returseddel i pakken du sender retur. Du kan bruge den medfølgende returlabel til at sende pakken retur til os helt omkostningsfrit. Ved modtagelse af din ombytning, vil denne blive behandlet inden for 1-3 hverdage.

Så snart pakken med din ombytning bliver afsendt fra vores lager, vil du modtage en mail med et track & trace nummer. Såfremt sedlerne ikke skulle være vedlagt i pakken, kontakt da vores kundeservice på info@musclehouse.dk med dit ordrenummer samt at du mangler returseddel og returlabel i forbindelse med en ombytning, så sender vi dem til dig via e-mail.

Returnering

Der er 99 dages fortrydelsesret på alle vores produkter foruden fødevarer (herunder kosttilskud), regnet fra den dag de modtages. Såfremt du vælger at fortryde et køb, skal varens sendes retur i samme stand og mængde som du modtog den. Læs mere om hvilken stand varen skal returneres i samt yderligere om din fortydelsesret i vores handelsbetingelser.

Følg disse trin hvis du har fortrudt dit køb:

1. Hent vores returseddel, print den ud, og udfyld den.
2. Send varen retur sammen med vores returseddel
3. Køb din returlabel her: https://return.shipmondo.com/musclehouse

Ved modtagelse af din returnering, vil denne blive behandlet indenfor 1-3 hverdage. 

Vores returadresse er:
Muscle House
Hårup Bygade 19B
8600 Silkeborg

Når du modtager pakken, medfølger der en returlabel og returseddel, disse kan du også vælge at bruge til at returnere en eller flere varer (dette gælder ikke fødevarer). Hvis du bruger den medfølgende returlabel, pålægges der et gebyr på 50 kroner for forsendelsen. Omkostningerne på 50 kroner ved brug af denne returlabel vil blive fratrukket ved tilbagebetaling.