Super Shakes opskrift guide

Super Shakes er super nemme og enkle måder til at få alt det man har brug for i et blendet måltid. Det er nemt at have med på arbejde, i skole eller til en gå tur. 

Selve Super Shaken er "udviklet" af Anne Søndergaard og hun har lavet over 30 forskellige versioner af shaken i hendes kogebog, hvilket du kan læse mere om her. Opskriften vi deler, er mere en guideline ift. hvordan man laver sin Super Shake og hvilke elementer der skal bruges! 

Super Shaken er nem at tilpasse efter ens egne behov og smagsløg, så den altid vil være et sikkert hit. 

Hvilke elementer skal bruges?  

For at lave en Super Shake, så skal man bruge fire elementer i shaken. Væske, frugt/grønsager, proteinpulver og sund fedt! 

Disse fire elementer giver den bedst mulige kombination af vitaminer, proteiner og næringsstoffer kroppen har brug for! 

Fortsætter under billedet...

Hvilke væsker kan man bruge? 

Væskerne er super nemme at udskifte efter ens behov, Anne anbefaler især disse væsker - men ellers kan man bruge det man har i køkkenet eller det man foretrækker over disse. 

Kokosmælk
Mandelmælk 
Rismælk 
Kakaomælk
Letmælk

Skummetmælk
Appelsin juice
Æblemost
Skyr
Yoghurt neutral

 

Gode proteinpulvere med super smag! 

En nem og enkel måde at få mere protein ind i sin daglige kost er igennem proteinpulver. Proteinpulver sørger for at man får den rigtige mængde protein i løbet af ens dag og så er det godt, hvis gerne vil opbygge muskelmasse. 

Derudover, så er proteinpulveret også med til at give shaken mere smag og kan nemt gøre shaken mere sød eller frisk, alt afhængigt af hvilke proteinpulvere man bruger. 

Chokolade smag
Vanilje smag 
Jordbær smag
Caramel & cappuccino smag 
Hasselnød smag

Banan smag
Saltet karamel smag 
Fersken & appelsin
Hindbær smag
Kokos & chokolade smag

Du kan finde flere varianter af proteinpulver ved at » klikke her «

Hvilke frugter og grønsager er at foretrække? 

Ved frugter og grønsager, er det vigtigt at bruge det man har derhjemme - men også at bruge det man kan li og foretrækker. Man kan lave forskellige shakes til de forskellige anledninger f.eks. frugt og bær er godt til om morgenen eller til den søde tand om aftenen, hvorimod shakes fyldt med grønsager er god til om eftermiddagen. 

Spinat - frossen 
Broccoli - frossen, buketter
Banan
Banan - frossen
Avokado
Jordbær

Jordbær - frossen
Hindbær - frossen

Blomkål - frossen, buketter el. blomkålris
Bønner - frossen, grønne 
Grønkål - frossen, i klumper
Kiwi
Mango
Mango - frossen
Bær - Frosne
Spinatblade 

Andre elementer til Super Shakes 

Udover, de tre førnævnte elementer, så er sundt fedt også en del af Super Shaken. Det kan allerede fås igennem avokado, hvis man bruger det - men der er også andre gode muligheder for at få den gode fedt som kroppen har brug for! 

Havregryn
Matcha pulver
Dadler 
Peanuts
Mandler
Chia frø 

 

Som sagt, så brug det du har fremfor at købe en masse nyt. Selv lidt kedelige frugter og grønsager kan sagtens bruges. Det er super nem måde at få brugt det som ligger og eventuelt bliver brunt. Det kan man alligevel ikke smage når det hele bliver blendet sammen og samtidig så mindsker man ens madspild! 

Opskriften er lavet af Anne Søndergaard i samarbejde med Muscle House.

TILBUD
BioTechUSA 100% Pure Whey (1 kg) - MuscleHouse.dk