Optimer din resitution med en massagepistol

Hvem elsker ikke massage? En massagepistol kan bruges til mange forskellige anvendelser - selvforkælelse, til at hjælpe mod ømme muskler og endda til at fremme restitution efter din træning! Mulighederne er mange for brugen af en massagepistol og derfor er det smart at få fat i sådan en! Der rigtig mange forskellige på markedet - nogle større end andre og med forskellige funktioner. Barbenders er netop udkommet med deres egen massagepistol - den kan du købe her og nederest i artiklen finder du mere information om Barbenders Massagepistol! 

Gode grunde til at bruge en massagepistol

Som nævnt ovenover så er der mange forskellige funktioner en massagepistol kan hjælpe med eller mod! Måske er du ofte rigtig øm efter din træning eller din krop har svært ved at restituerer hurtigt efter træning, så kan en massagepistol gå hen og blive din rigtig gode ven!

En massagepistol kan blandt andet bruges til: 

 • Hurtig restituering 
 • Øger blodgennemstrømningen 
 • Renser mælkesyrer 
 • Bryder arvæv 
 • Løsner knuder og myoser 
 • Øget bevægelsesfrihed 

Hurtig restituering 

Det siges, at massage skulle være den absolut bedste metode til at komme sig bedst og hurtigst efter træning. En massagepistol virker effektivt med at lindre smerte i dine muskler samt er den også effektivt mod ømme muskler. 

Det er ikke altid at man lige har en, som kan hjælpe med at masserer ens ømme muskler efter træning og derved bliver en massagepistol super effektiv. Barbenders har fået en massagepistol i et smart og enkelt design, som ikke mindst er flot men også smart idet at selve massage-apparatet ikke er voldsom stor - så du kan nemt have den med, ligegyldig hvor du skal hen. 

En massagepistol kan bruges til at du nemt kan ramme de muskler, som lige er blevet trænet. Ved at masserer de ømme muskler kan de hurtigere slappe af og restituerer. Derved kan du hurtigere komme tilbage til din træning og undgå eventuelle fremtidige skader. 

Med Barbenders Massagepistol kan du nemt ramme præcis de muskler du har trænet idet massagepistolen kommer med fire forskellige massagehoveder, som hver er designet til at ramme forskellige muskelgrupper på kroppen.

Døjer du med spændte muskler og/eller hårde knuder? 

Kan du nikke genkendende til dette? Så kan det godt være du før har haft en myose. En myose er en knude som kan sidde i musklerne som er mere spændte end resten af musklen. En myose kan være rigtig smertefuld og voldsomme og ømhed forekommer rigtig tit i forbindelse med en myose. 

De fleste oplever at myoserne sidder i nakken eller i skuldrene, hvor smerten kan bevæge sig op i hovedet og eventuelt kan en hovedpine opstå. Dette kan en massagepistol hjælpe mod - brug den blot på musklen som er øm eller spændt i et par minutter ad gange. En massagepistol virker således ved vibrationerne har en virkning på musklerne som får dem til at slappe af, hvilket løsner spændningerne i musklerne. 

Sørg for at være afslappet og lade massagepistolen gøre arbejdet - det skal være behageligt og føles godt, oplever du ubehag skal du stoppe idet det kan gøre mere skade end gavn så. 

Opnå bedre bevægelighed og brug en massagepistol inden træning 

Ved at bruge en massagepistol opvarmer du din kropstemperatur ved de konstant gentagende trykimpulser, som stimulere musklerne. Dermed bliver musklerne arbejdet godt igennem og giver en bedre bevægelighed. Dette skyldes at grundet massagen, så løber blodet bedre rundt til led og muskler, som gør at ilttilførsel og næringsstoffer øges. Ved at bruge massagepistolen inden træning bliver nervebanerne aktiveret og derved bliver der sendt signaler til hjernen at det er tid til at være aktiv, hvilket gør at når du starter din træning, så er kroppen klar. 

Lindre arvæv og frigørelse af mælkesyre 

Når man træner eller bevæger sig, så tager kroppen af ilt-niveauerne så de ender med at blive lavere og lavere. Dette prøver kroppen at kompenserer for og derved dannes der mælkesyre - og vi kender alle til følelsen, når mælkesyren først har sat sig... udmattelse, kramper i musklerne og til tider så kommer kvalmen også snigende. Dette sker oftes under intens træning, hvor mælkesyren har en tendens til at blive opbygget hurtigere. Her er en massagepistol rigtig god at have, idet den kan lindre spændningerne og kramperne i musklerne og frigive mælkesyren fra musklerne og/eller vævet omkring. Ømheden forsvinder, som typisk er forekommet efter en langvarig anstrengelse forbundet med styrketræning eller cardio-træning. 

Et andet sted hvor en massagepistol er effektiv er ved at bryde arvæv og gøre huden mere afslappet. Dog skal man være opmærksom på specifikke steder hvor huden kan være meget tynd, at der ikke opstår nye smerter ved brugen af massagepistolen. 

Det anbefales især til gravide som har født ved kejsersnit, at bruge en massagepistol på dit ar bagefter. Det anbefales, at du masserer dit ar i alt fra 2-10 minutter op til tre gange om dagen. Helingsprocessen er individuel og afhænger af hvor meget du masserer dit ar - dette kan resulterer i, at dit ar bliver mindre synlig og pænere. 

Barbenders Massagepistol

Barbenders massagepistol er designet i et enkelt og stilrent design, som gør den tidsløs. Selve pistolen er designet i et helt sort aluminiums materiale med få detaljer. Massagepistolen er nem at anvende og ligger godt i hånden ved brug. Selve massage hovederne er også i et enkelt design og alle i sort og kommer i fire forskellige former, som giver dig mulighed for at massere og give lindring til det behov du har. Selve massagepistolen har fire hastighedsniveauer.

 • Løsner muskelspændinger og fremskynder restitution
 • Fire udskiftelige massagehoveder
 • Fire forskellige hastighedsniveauer
 • Stilrent, klassisk og tidsløst design
 • Nem at have med på farten

Barbenders Massagepistol kommer med 4 udskiftelige massagehoveder; Ball Head som er god til de større muskelgrupper, såsom lår, arme, hoften og lægen. U-head, som er god til områder som nakken, rygsøjlen og hals. Cylindrical Head, giver en dybdegående massage og Flat Head som egner sig godt til de større muskelgrupper såsom taljen og ryggen. 

TILBUD