Kalorielette opskrifter

Kan jeg få kalorielet mad der mætter?

Ja og endda kalorielet mad med masser af smag! Står du og mangler inspiration på en kalorielet aftensmad, eller måske nogle lækre opskrifter på kalorielet kage, for at smide nogle overflødige kilo, hvor kalorielet mad indgår, så er du kommet det helt rigtige sted. Mange af vores opskrifter er også smækfyldt med proteiner, hvilket er vigtigt under et vægttab. 

Hvorfor er proteinrig mad vigtigt ved vægttab, og findes der gode kalorielette opskrifter? 

Ved højere proteinindtag skabes der en større mæthedsfornemmelse, og lysten i at spise mere og derved indtage flere kalorier, er lavere end ved færre proteiner. Vi er derfor kæmpe fan af proteinrige og kaloriefattige opskrifter og har udplukket de bedste til dig, lige her!

Kom til sagen! Her kan du nemt springe til det du leder efter:

Kan jeg både spise kalorielet aftensmad og kalorielet kage? 

Ja, du kan bestemt spise både kaloriefattig mad og kalorielet kage, såfremt du stadig "har plads" efter den kalorielette men proteinrige aftensmad. I denne artikel har vi samlet alle de bedste kaloriefattige opskrifter til dig.

Hvad end du har brug for en kalorielet morgenmad, kalorielet frokost, kalorielet aftensmad, kalorielet kage til kaffen, eller generelt bare kaloriefattig mad der mætter, så finder du det hele her.

Kalorielet morgenmad:

Kaloriefattige Arme riddere

Vi starter ud med en lækker kalorielet og proteinrig morgenmad. For en god solid morgenmad fyldt med proteiner, gør at mætheden holder længere indtil frokost.

Her får du opskriften på Arme riddere, som er glutenfri proteinrig brød, vendt i en sød æggemasse, hvorefter den er stegt på panden og toppet med en lækker sukkerfri karamelsirup fra Bodylab. Det er en dejlig sød morgenmad, bestående af ca. 350 kcal og 41g protein pr. portion! Velbekomme.

Kalorielet frokost:

Sunde spinatvafler

Grønt behøver ikke at være kedeligt og her har du opskriften, der både er en fryd for ganen men også for øjenene. For ikke nok med at de sunde spinatvafler er kaloriefattige, så smager de også helt fantastisk og er virkelig nemme at lave.

Sidst men ikke midst er vaflerne toppet med det lækreste proteinrige fyld bestående af laks, hytteost, avokado og Chipotle Mayo.

Spinatvaflerne indeholder i sig selv kun 210 kcal pr. vaffel og med topping, indeholder retten samlet set kun 355 kcal og hele 27g protein, inkl. den kaloriefattig Chipotle Mayo fra Slender Chef.

Mayoen indeholder faktisk kun i sig selv 4 kcal pr. servering! Så der er ingen tvivl om vi er kæmpe fan af hvor nemt sund mad kan laves, og håber at du bliver ligeså begejstret.

Kalorielet aftensmad:

Kalorielet Burger med Garlic Mayo

Hvem kan ikke lide en god burger med tilhørende sprøde fritter? Vi har opskriften på en saftig, sprød OG kaloriefattig kyllingeburger med en lækker hvidløgmayo, samt tilhørende pommes frites.

Den kaloriefattig dressing/mayo er fra Slender Chef og indeholder også kun 4 kcal og 0g fedt pr. serving! Samlet kommer næringsindholdet pr. burger kun op på 307 kcal, og faktisk hele 28,9g protein, hvilket i modsætning til en Crispy Chicken Burger fra en traditionel fastfood restaurant, indeholder mindst 511 kcal og kun 16,7g protein. Du sparer altså næsten 200 kcal for mange flere proteiner!

Pssst.. Ønsker du yderligere dyppelse til dine fritter, tilbyder Slender Chef også en ketchup der er langt mere kaloriefattig end de traditionelle ketchup. 

Kalorielette Tortilla

Står aftensmaden enten på mexicansk eller er vegetatisk, så har vi et godt bud på nogle virkelig lækre og kalorielette Tortilla. Disse tortilla indeholder et fyld af spicy blomkål stegt med Slender Chef's Sriracha Sauce, kål, avocado og syltede rødløg, toppet med Slender Chef's Chipotle Mayo.

Pr. stk. indeholder de kun (HOLD NU FAST) 103 kcal! Hvilket feast af en smagfuld og kalorielet ret, hvor der er plads til mange flere tortilla end blot en enkelt.

Kaloriefattig Spaghetti Bolognese

En god Spaghetti Bolognese er altid en sikker vinder og helt sikkert noget alle kan lide! Ikke nok med at vores opskrift på Spaghetti Bolognese er kaloriefattig, hvorpå kødsovsen kun indeholder 279 kcal pr. portion, så indeholder den endda 23,3g proteiner pr. portion. En traditionel kødsovs kan nemt indeholde næsten det dobbelte i kalorier.

Kødsovsen er bl.a. lavet på hakket kylling og den populære Slender Chef Tomato & Basil, som også her indeholder 4 kcal og 0 gram fedt, pr. servering!

Pastaen er herfra selvvalgt om du vil servere traditionel spaghetti/fettuccine eller lave andre alternativer, som f.eks. squashpasta, for at spare yderligere på kalorierne. 

Kalorievenlig hotdogs

Hvem er ikke vild med en god hotter? Her får du en kalorielet opskrift på nogle lækre, smagfulde og proteinrige hotdogs.

Næringsindholdet på hver hotdog er ca. 282 kcal og hele 26g protein. Det er kaloriefattig mad der mætter, og er en enkelt ikke nok, kan du uden tøven tage en ekstra hotdog.

Er du glutenallergiker, kan du vælge at udskifte de hjemmelavede grove pølsebrød ud med en glutenfri brødblanding fra Sukrin

Kalorielet kage på under 200 kalorier:

Kalorielette Brownie Bites

Brownie, nøddekurv og en lækker karamel, i en og samme dessert, ja tak! Og med denne dessert er det nemt at holde styr på kalorierne, da hver "bite" kun indeholder 145 kcal.

Ud fra opskriften laves der 12 stk. så du selv kan bestemme hvor mange "bites" du ønsker. Som ekstra bonus er den kaloriefattige dessert endda uden tilsat sukker! 

Kalorielet is-kiksekage med wafers

Skal der imponeres til middagsbordet, så er den klassiske kiksekage krydset med islagkage helt sikkert en kaloriefattig dessert der impornerer. Den kaloriefattige isdessert er slet ikke til at stå for, og med kun 129 kcal pr. portion er det jo lige før at der er plads til to protioner.

Den kalorielette is-kiksekage med wafers består kun af 3 ingredienser nemlig vaniljeis uden tilsat sukker, cremefine og protein wafers (chokoladevafler). Top den evt. med chokolade og bær. 

Lækre og sunde bananmuffins

Er du mere til kage uden tilsat sukker, så har vi også en lækker sund dessert uden sukker. Saftige bananmuffins med en midte af lækker karamel og en uimodståelig karamelcreme på toppen.

Opskriften giver 12 muffins og indeholder kun 173 kcal pr. muffin. Det er en uimodståelig lækker dessert man kan spise med rigtig god samvittighed. 

Chokolademuffins med Peanut Crisp

Vi er mega vilde med kalorielette opskrifter der oveni købet er uden tilsat sukker. Og det er også disse uimodståelige chokolade/peanutmuffins toppet med den lækreste peanutbutter frosting.

Hver muffin inkl. den lækre frosting indeholder kun 199 kcal, men er du eller dine gæster interesseret i at spare yderligere på kalorierne, kan de lækre svampede muffins sagtens spises uden frosting, hvorpå de så kun indeholder 134 kcal pr. muffin. Det er en kaloriefattig kage vi elsker!

Hjemmelavede proteinrige donuts

Donuts er et kæmpe hit i tiden, hvilket vi virkelig godt kan forstå. De er nemlig super lækre, du kan du pynte dem som du vil, og er helt sikkert et hit til kaffen. Vi har lavet en udgave på en proteinrig opskrift hvor dejen kun indeholder 104 kcal! Hvem havde troet det i en donut?

De kan toppes og pyntes som du ønsker hvor kun fantasien sætter grænser, men for at spare yderligere på kalorierne anbefaler vi, at du bruger de populære Zero Toppings fra Bodylab, der kun indeholder 5-10 kcal pr. teske, hvilket passer helt perfekt til en donut.

Så bliv imponeret med nogle lækre kaloriefattig donuts, og spis dem med god samvittighed.

Crispy Brownie uden tilsat sukker

Vi er ret vilde med Brownies, og derfor skal du heller ikke snydes for en vaskeægte lækker og snasket brownie. Og som overskriften siger, så er den oven i købet uden tilsat sukker. Men det er ikke det eneste, for udover den lækreste brownie så er den toppet med en cremede chokolademasse af både karamel og chokolade samt knasende poppede ris. What’s not to like?

Fik vi forresten sagt at den kun indeholder 162 kcal pr. stykke og også en sund og nem dessert uden tilsat sukker! Wow og velbekomme siger vi bare.

Bevæg dig videre i et hav af kalorielette og proteinrige opskrifter inde på vores blog, ved at klikke her.

-19 % RABAT
BLAND-SELV
TILBUD
Tilbudspris 119,00 DKK Vejl. udsalgspris 147,00 DKK