5 træningsøvelser til hele kroppen

Vi fortsætter vores gennemgang af oversete træningsøvelser, og vil i denne artikel komme igennem fem øvelser, som hjælper dig til at træne alle kroppens muskelgrupper.
Hos Muscle House tror vi på at turen i træningscenteret bliver lidt mere spændende, hvis der er variation i programmet.

5 træningsøvelser til hele kroppen

I tilfældig rækkefølge kommer her fem øvelser, som du efterfølgende kan læse mere om:

Se vores store udvalg af træningsudstyr her

1. Leg Extension
2. Military Press
3. Russian Twist
4. Calf Raises
5. Preacher Curl

Leg Extension:

Teknik: Sid på en leg extension-maskine med dine fødder under polstringen. Juster polstringen, så den passer til dine ben. Stræk benene ud, mens du holder overkroppen oprejst, indtil de er helt strakte. Hold kortvarigt, og sænk derefter langsomt vægten tilbage til startpositionen.

Træningsfordelene: Leg extension træner primært quadriceps musklerne i lårene. Det er en isolationsøvelse, der hjælper med at styrke og forme forsiden af ​​dine lår.

Se vores store udvalg af Pre Workout her

Military Press:

Teknik: Stå med en vægtstang hvilende på dine skuldre, lige over dine kraveben. Greb stangen lidt bredere end skulderbredde. Pres stangen opad, indtil dine arme er strakte over hovedet. Sænk langsomt stangen tilbage til startpositionen.

Træningsfordelene: Military press træner primært skuldermusklerne og hjælper med at udvikle styrke og stabilitet i overkroppen. Det involverer også triceps og øvre brystmuskler.

Russian Twist:

Teknik: Sid på gulvet med dine knæ bøjede og fødderne fladt på gulvet. Læn dig let tilbage, så din overkrop danner en 45-graders vinkel til gulvet. Hold en vægt eller medicinbold foran dig med strakte arme. Drej din torso til den ene side, og berør vægten på gulvet. Vend derefter tilbage til startpositionen og gentag på den anden side.

Træningsfordelene: Russian twist træner primært de skrå mavemuskler og rygmuskler. Det hjælper med at forbedre corestyrken og stabiliteten i kroppen.

Se vores store udvalg af kosttilskud her

Calf Raises:

Teknik: Stå oprejst med fødderne skulderbredde fra hinanden. Løft dine hæle op, så du står på tåspidserne. Hold kortvarigt, og sænk derefter langsomt hælene tilbage til gulvet.

Træningsfordelene: Calf raises træner primært lægmusklerne og hjælper med at styrke og forme kalvemusklerne.

Preacher Curl:

Teknik: Sid på en preacher curl-bænk med dine overarme hvilende på puden og hænderne greb omkring håndtaget eller stangen. Bøj armene og løft vægten op mod brystet ved at kontrahere biceps. Sænk derefter vægten langsomt tilbage til startpositionen.

Træningsfordelene: Preacher curl træner primært bicepsmusklerne i overarmen og hjælper med at udvikle styrke og definition i armene.