Wispy Zero Sauce: Spicy Garlic

Wispy's nyeste produktudvikling er de kalorielette dressinger som er det perfekte alternativ til de traditionelle dressinger, som typisk indeholde utallige (og hurtigt forglemmelige) kalorier. Wispy's nyeste variant, Spicy Garlic, er ligesom de første fire, super velsmagende med autentiske smage, så selvom at der er skæret gevaldigt ned på kalorierne, så er smagen ikke blevet et kompromis! Med denne nye variant bliver nemt at holde sommerens grillfester uden at skulle tænke for meget over det! Spicy Garlic er perfekt som dyppelse til dine kartofler, ovenpå salater eller brug den i din madlavning - alt er muligt! 

Du kan finde alle vores lækre opskrifter med Wispy produkter her - de er super nemme, super lækre og ikke mindst super vanedannende! 

Dansk kvalitets stempel 

Danske produkter har et rigtig godt ry for kvaliteten af produkterne og dette går Wispy ind for at bibeholde. Wispy Zero Saucerne har været en del år undervejs for at kunne lave den perfekte kalorielette dressing som ikke går på kompromis med noget for at få det gode næringsindhold. Du oplever måske ved andre dressinger som laves på få kalorier at konsistensen bliver meget vandet og tynd og nogle lever måske ikke op til dine forventninger i forhold til smagen? Det er ikke noget du skal være bange for sker ved Wispy Zero Saucerne! 

Wispy Zero Sauce er udviklet i Danmark udviklet til at have smagen i fokus. Fælles for alle dressingerne fra Wispy er at de indeholder næsten ingen kalorier dog uden at gå på nogle former for kompromis med smagen! Med fokus på at få den bedst mulige smag frem i hver dressing så er dressingerne perfekte til brug i madlavning både som almindelige dressing ovenpå salater, men også i selve madlavning i form af marinade af kød og fisk samt i sammenkogte retter såsom asiatiske karryretter og boller i karry.

En autentiske smagsoplevelse 

Wispy har igennem alle deres produkter et gennemgående tema omkring smag - den skal være i orden og autentisk, uden dårlige eftersmage eller den genkendelige smag af protein, som kan forekomme i lignende produkter. Dette sker ikke ved Wispy produkter! Ligesom Wispy proteinpulver, som du kan læse mere om her, så er det både smagen og helhedsoplevelsen der er i højsæde! 

Wispy Zero Sauce Spicy Garlic er en vidunderlig dressing med en kraftig og autentisk smag af hvidløg. Spicy Garlic er det perfekte og kalorielette alternativ til traditionel hvidløgs mayo eller dressing! Super lækker og smagfuld dressing fra Wispy som indeholder næsten ingen kalorier og kan bruges på utallige måder. Dressingen er perfekt som dyppelse til dine pommes frites eller stegte grøntsager, den kan bruges ovenpå salater eller som marinade til dit kød til grillen! 

Lidt nysgerrig på, hvad Wispy ellers kan tilbyde af produkter? Så tag et kig på det konstant voksende udvalg her!

Forskellige smagsvarianter til hvert et behov! 

Spicy Garlic er det femte medlem af familien, som ligesom varianterne før - smager fantastisk! Selvom Spicy Garlic hurtigt er gået hen og er blevet en favorit på kontoret, så er der yderligere fire smagsvarianter, som du uden tvivl vil blive fan af! Fælles for alle dressingerne er, at de indeholder ikke mere end 40 kalorier pr. 100g, de indeholder ingen tilsat sukker og pakket til med smag! 
Der er en variant til næsten alt: Til de lune sommeraftener på vej, så er der både Smokey BBQ og Teriyaki, som er perfekt som marinade - hvor du nemt kan spare på unødvendige og drilske kalorier! Ellers hvis du er til det indiske køkken eller elsker boller i karry - så har vi også gjort det nemmere for jer! Indian Curry er en super lækker velsmagende karry dressing, som nemt kan bruges i madlavningen - både i det indiske køkken samt det danske! Vil du hellere tilbage til det asiatiske køkken, er både Teriyaki er godt bud til fisk og kylling og ellers er Sweet Chili den perfekte sur-sød sovs med en lille smule varme - perfekt til dine forårsruller, stegte nudler eller endda nuggets! Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan bruge dressingerne i dit køkken. 
Du kan finde alle vores lækre opskrifter her - enkle, nemme og lige til! 
-19 % RABAT
BLAND-SELV
TILBUD
Tilbudspris 119,00 DKK Vejl. udsalgspris 147,00 DKK