Wispy Zero Sauce - kalorielette dressinger fyldt med smag

Wispy har endnu en gang trukket kaninen op ad hatten! Denne gang har de lavet de lækreste dressinger, som smager og dufter fantastisk og vil hurtigt blive en favorit i køkkenet!

Wispy Zero Sauce er udviklet i Danmark og er af allerhøjeste kvalitet. Der er fokus på at give den bedst mulige helhedsoplevelse. Derfor er saucerne udviklet til at have en smagsoplevelse ud over det sædvanlige! Smagen er der ikke sparet på samt konsistensen. Ved lækre dressinger ønsker man at den skal være glat, cremet og fyldt med smag - dette er der sørget for! Wispys Zero Sauce har en fantastisk cremet konsistens, som gør at smagen kun bliver fremhævet yderligere. 

Wispy’s Zero Sauces laver nogle fantastiske dressinger som er fyldt med smag men uden unødvendige kalorier! Det er det perfekte alternativ til de traditionelle dressinger som er fyldt med sukker! Wispy’s zero sauces er uden tilsat sukker og kalorierne er helt ned 4 pr. 100g! Derved skærer du nemt de unødvendige kalorier væk i din kost ved at bruge Wispy’s Zero Sauces som erstatninger i din madlavning!

Wispy Zero Sauces er fulde af smag og kan derfor nemt erstatte lignende dressinger i madlavningen! Brug dressingerne som marinade af kød eller grønsager, som topping på dine livretter eller til at lave gode sammenkogte retter - mulighederne er nærmest uendelige!

Indtil videre har Wispy lanceret fire overdådige smagsvarianter, hvor smagen virkelig er i fokus og alle har den genkendelige cremet konsistens. Dressingerne har en lækker konsistens selvom at kalorierne er så få. Smagsvarianterne er: 

Indian Curry 

Byd dine smagsløg velkommen til en fortryllende smag af søde og varme krydderier fra det indiske køkken! Wispy Zero Sauce Indian Curry  giver massere af aromaer og smag til din mad uden at tilføje unødvendige kalorier, så du kan sagtens bruge dressingen uden at få dårlig samvittighed!   

Sweet Chili 

En fantastisk blanding mellem det søde og stærke og en absolut vinder fra det asiatiske køkken! Sweet Chili dressingen har forskellige niveauer af smagsoplevelser: først møder du den stærke chili som bagefter bliver mødt af den varme og søde sauce, som nærmest omfavner chilien.

Teriyaki 

Wispy’s teriyaki dressing smager autentisk og har en rig og cremet konsistens. Smagen er en vinder kombination af det sure og det søde. Teriyaki giver en fortryllende glaze over grøntsager eller kød når den bruges i wok, som nærmest omfavner grøntsagerne og giver en smag fyldt med autentiske aromaer.

Smokey BBQ 

Denne dressing er fyldt med aromaer som dufter fantastisk samt ingredienser som får dit køb eller dine grøntsager til at smage fantastisk! Brug dressingen som en marinade til dit kød eller pensl det på dine grillede grønsager! Så bliver du uden tvivl denne sommers grill mester!

Spicy Garlic 

Er en vidunderlig dressing med en kraftig og autentisk smag af hvidløg. Spicy Garlic er det perfekte og kalorielette alternativ til traditionel hvidløgs mayo eller dressing! Super lækker og smagfuld dressing fra Wispy som indeholder næsten ingen kalorier og kan bruges på utallige måder. Dressingen er perfekt som dyppelse til dine pommes frites eller stege grøntsager, den kan bruges ovenpå salater eller som marinade til dit kød til grillen! 

Mayo 

En cremet og kraftig autentisk mayo, som har en fortryllende smag men som er næsten uden kalorier.. Man skulle næsten tro det var løgn! Brug den på din yndlings sandwich, til dine pommes frites eller lav lækre salat dressinger af Wispy’s Zero Sauce Mayo!

-19 % RABAT
BLAND-SELV
TILBUD
Tilbudspris 119,00 DKK Vejl. udsalgspris 147,00 DKK