Wispy Protein Bar - En smag man ikke tager fejl af!

Wispy har gjort det igen - igen! Wispy har lanceret et nyt produkt til sortimentet - en protein bar, som lever op til de helt samme og fantastiske standarder som proteinpulveret har. 
Wispy protein bar er udviklet i Danmark og er af allerhøjeste kvalitet. Der er fokus på at give den bedst mulige helhedsoplevelse. Derfor er baren udviklet til at have en smagsoplevelse ud over det sædvanlige!  Som ved proteinpulveret, har Wispy haft fokus på at en lave en autentisk smagsoplevelse.  Smagen er der ikke sparet på samt konsistensen. Proteinbaren har flere elementer som spiller godt sammen, både i forhold til smagen, men især også på konsistensen. Alle de elementer man ønsker i en proteinbar, er der. Det bløde, det knasende og et lækkert indhold!
Smagen er spot on - den rammer den nostalgiske smag af de velkendte skumbaner. Baren har en naturlig smag af bananer som ikke bliver for kvalmende eller for kunstig efter et par bider. Wispys proteinbar har derimod en frisk banansmag, som smager godt i hver bid!
Konsistensen spiller også ind til den velkendte skumbanan. Selve proteinbaren er blød og let med en konsistens der minder meget om skumbanernes skum.
Den er luftig og nærmest fluffy. Så selvom baren er blød, så bliver det ikke for blødt og ens når den bliver spist. Proteinbaren er overtrukket af en fyldig mælkechokolade og ovenpå er der nogle "puffs" som er sprøde og giver proteinbaren et knasende element. 
Vi har et kæmpe blogunivers, hvor der allerede nu er over 100+ opskrifter klar til at blive lavet - og proteinbarer er super nemme at inkorporere i ens opskrifter. Vi har allerede mange opskrifter med proteinbarer - du kan finde alle vores opskrifter ved at » klikke her «. Vi har fordelt vores opskrifter i kategorier, så de er super nemme at finde, efter hvad du søger efter! 
Indtil videre, så findes protein baren i én smagsvariant - men der er flere på vej! 

Banana Split

Wispy Banana Split protein bar har en skøn kombination af en rig og fyldig banansmag som er overtrukket med en lækker mælkechokolade, som til sammen giver den klassiske smag af en skumbanan. Konsistensen af baren minder utroligt meget om skumbanen vi alle kender - utrolig luftig, men samtidig cremet. Proteinbaren er overtrukket med en fyldig mælkechokolade med små lækre knasende "puffs".