Shop den perfekte julegave

Bløde pakker til jul

Som barn synes man at det er knap så fedt, og som voksen er det et kæmpe hit. Det kan fås i alle former og størrelser, og i et bredt udvalg af farver...

Vi snakker selvfølgelig om bløde pakker, og hos Muscle House har vi et stort udvalg, hvad end du skal købe en julegave til ham, hende eller blot til dig selv. 

Vi sikrer dig i hvert fald for, at det bliver et kæmpe hit under årets juletræ.

Julegave til hende

Er du i tvivl om hvad du skal give enten kæresten, konen, din mor, søster eller veninden i julegave i år, så hjælper vi dig på vej!

Vi har et bredt udvalg af overdele, underdele og accessories, uanset om modtageren har brug for lækkert nyt tøj, til en mindre eller meget aktiv hverdag. Tøjet er nemlig også helt perfekt som normal hverdags- og afslapningstøj. 

Overdele 

Er du på udkig efter træningstrøjer eller overdele uden ærmer, giver vi her et par gode anbefalinger på toppe, i forskellige pasformer. 

Hummel laver utrolige nogle lækre toppe, der sidder godt tæt, og former sig efter kroppen. Hvad end du vælger en CI eller TIF model, så garanterer vi uanset for god komfort, lækkert design og i strækbart og seamless-materiale. Det er den helt perfekte gave til hende, der har en aktiv hverdag. 

Hummel Seamless Top

 

Ønskes der en mindre tætsiddende træningstop, som er mere løst i faldet på forsiden og med en flot åben ryg på bagsiden, så anbefaler vi her ICANIWILL Nimble Open Back.

ICANIWILL er et mærke der er braget igennem med både stilfuldt og lækkert tøj, der både kan bruges til hverdag og træning. Med den åbne ryg som en yderst stilfuldt detalje, går du ikke galt med dit valg af julegave til hende.

ICANIWILL Nimble Open Back Tank Top

 

Står der til gengæld langærmet trøje på ønskelisten, så har vi også her nogle gode julegaveideer. Hvad end det skal være tætsiddende eller blot en trøje man lige kan tage over sig, enten før, under eller efter træning. Den er også et hit til hverdagsbrug.

Better Bodies Langærmet:

Better Bodies Chelsea Track Jacket Black

Better Bodies Nolita Seamless Long Washed Green

Better Bodies Nolita Seamless Long Sleeve Black Melange

Better Bodies Performance Long Sleeve Hood Pink Melange

Underdele

Vil du virkelig forkæle hende du holder af, med de lækreste tights i super kvalitet og flotte farver, så anbefaler vi her V3 Apparel.

De super populære tights vil være et godt valg som årets bløde pakke, og du bestemmer selv om det enten skal være med eller uden scrunch-effekt bagpå. Vi anbefaler selvfølgelig scrunch effekt hvis det er til kæresten ;-)

V3 Apparel

Vælger du i stedet at gå helt klassisk, kan man her forære et par lækre sorte og højtaljede tights fra ICANIWILL, som også er blevet en best-seller her hos Muscle House.

ICANIWILL Define Seamless Tights 

 

Er hun til gengæld mere til et par lækre shorts med dejlig bevægelsesfrihed, så er Hummel en favorit go-to. Bemærk at de kan fås i flere farver, så der kan jo gives en af hver ;-)

Hummel TIF Seamless Cycling Shorts

Accessories

Strømper og undertøj kan man aldrig få nok af, og hos Muscle House har vi begge dele. 

Står der basis undertøj samt strømper på ønskelisten, så kan vi nemt anbefale det lækre udvalg fra ICANIWILL.

Undertøj

Julegave til ham

Mangler du den perfekte bløde pakke til ham, så hjælper vi dig også på vej her. Hvad end han ønsker sig overdele, underdele eller blot den klassiske julegave bestående af sokker og undertøj, så har vi det bedste opremset herunder.

Overdele

Leder du efter en T-shirt der har et mere basic look i høj kvalitet, der både kan bruges til hverdag, men også til træning, så går du ikke galt i byen med en T-shirt fra ICANIWILL.

Det ikoniske logo gør T-shirten stilet, og kan fint sammensættes med det meste tøj. 

ICANIWILL Lifestyle T-shirt White Men

 

Mangler han til gengæld en lækker langærmet trøje, så bliver en hoodie fra Hummel et stensikkert hit!

Hoodien har en behagelig sweatstof, og kan fås i flere farver. Hoodien er perfekt til den kolde juletid til brug i hverdagen, eller til at tage over sig enten under eller efter en god træning. 

Hummel LEGACY Hoodie

Underdele

Ønsker man noget der matcher hoodien fra samme mærke, anbefaler vi her de lækre bukser fra Hummel. De er også god til både træning, afslapning eller hverdagsbrug, go fås i forskellige farver. 

Hummel NATHAN 2.0 Tapered Pants

Er kæresten, din bror, svoger eller far måske mere til shorts, anbefaler vi her, nogle lækre, behagelige og åndbare shorts fra Under Amour. 

Under Armour Tech Mesh Shorts

Kosttilskud i julegave

Til ham eller hende der i stedet ønsker hårde pakker under træet i form af kosttilskud, har vi et bredt sortiment hos Muscle House.

Vi har alt lige fra proteinpulver, proteinbarer, produkter uden tilsat sukker, lækre snacks og meget meget mere. Vi har her fundet de mest populære produkter, der helt sikkert vil være et hit!

Barebells er det perfekte produkt til ham eller hende der enten ønsker at supplere op med ekstra protein eller ønsker et lækkert erstatningsprodukt der er uden tilsat sukker og med et lavt kalorieindhold, i modsætning af en normal chokoladebar.

Barebells findes i et bredt udvalg, men vi har her valgt de bedst sælgende, så du uden tvivl rammer rigtig første gang.

Barebells Protein Bar Rocky Road Nutty Marshmallow er uden tvivl den hidtil bedste bar fra Barebells. Den består både af det sprøde, søde og bløde, og når først man har smagt den første, glæder man sig allerede til den næste. 

Læs meget mere om den lækre variant her

Barebells Protein Bar White Salty Peanut er også en utrolig uimodståelig bar, som du helt bestemt bliver populær på. Baren indeholder lækre saltede peanuts, med en cremet proteinmidte, karamel og overtrukket med fantattisk sukkerfri hvid chokolade. 

Har du svært ved at vælge hvilken kasse Barebells du skal give i gave, så forstår vi. Derfor har vi hos Muscle House lavet en bland selv løsning hvor du kan blande 12 forskellige Barebells bar, så modtageren kan smage lidt af hvert, og vælge sin egen favorit!

Er modtager mere over i kosttilskud i form af proteinpulver og kreatin, så har vi også her løsningen. Der findes et hav af forskellige typer kosttilskud, og er du i tvivl om hvilken type modtageren ønsker sig, så få et svar her, og læs meget mere omkring proteinpulver og kreatin

Vi tilbyder 99 dages returret 

Du kan trygt købe dine julegaver hos Muscle House, for skulle du mod forventning ramme forkert med de bløde pakker, så har du hele 99 dages returret fra dagen du modtager produkterne. 

Ønsker modtageren af de bløde pakker derimod at ombytte til en anden farve, størrelse eller helt anden lækker og blød pakke, så ombytter vi selvfølgelig helt uden omkostninger. 

Ombytning og returnering gælder alle produkter, undtagen fødevarer, herunder kosttilskud, og returneres ved samme stand samt mængde som modtaget.