Julenyhed fra Barebells 2021

Barebells gør det igen! De har lanceret den (måske) bedste bar nogensinde, Rocky Road Nutty Marshmallow! Det er anden gang Barebells udgiver en julebar siden de startede op i år 2016, og man skulle næsten tro at det faktisk ikke kunne blive bedre end den første, men den nye X-mas bar er helt igennem fantastisk. 

Barebells Rocky Road Nutty Marshmallow har en fantastisk kombination af blød Marshmallow, knasende nødder, en utrolig lækker karamel, crispy puffs som til sidst er overtrukket med en yderst smagfuld og lækker mælkechokolade.

Baren fra Barebells er som altid uden tilsat sukker og med et højt proteinindhold, hvilket slet ikke er til at forstå med så dejlig, rund og lækker smag. Barebells Rocky Road Nutty Marshmallow er en bar hvor minderne uden tvivl "puffer" frem.

Vi mener nemlig at den nye X-Mas bar minder lidt om den savnede variantHoliday Puff”, og måske endda, endnu bedre! Men hvad mener du? Find selv ud af det, og bliv én af de første i Danmark til at prøve Barebells Rocky Road Nutty Marshmallow

Man skulle næsten tro at det ikke kunne blive bedre, men det kan det! For Barebells har ikke bare én pakke under juletræet i år, men hele to! For udover den uimodståelige nye X-mas bar så lancerer Barebells også den velkendte Hazelnut & Nougat bar, tryllet om til en uimodståelig og smagfuld Milkshake!

Udover den skønne kombination af hasselnød og nougat, er milkshaken som altid uden tilsat sukker, indeholder hele 24 gram protein, også er den ovenikøbet laktosefri! Vi kan ikke få armene ned af begejstring over den nye variant, og synes da også at du burde smage den nye X-mas edition, Barebells Milkshake Hazelnut Nougat.

MÆNGDERABAT
Tilbudspris 229,00 DKK Vejl. udsalgspris 300,00 DKK
Liquid error (snippets/product-grid-item line 122): comparison of String with 0 failed
fra