Wok med kylling og grønsager
Ingredienser til 3 portioner
-
400g kyllingefileter
-
1 peberfrugt
-
1 rødløg
-
2 fede hvidløg
-
2 gulerødder
-
4 forårsløg
-
200g brokoli
-
80g sugar snaps ærter
-
3 bund nudler (150g)
-
4-6 spsk. Wispy Sweet Chili sauce
-
1 lime
Fremgangsmåde
- Skær alle grønsagerne ud- Skær peberfrugt, sugar snaps ærter og gulerødder i strimler. Skær løg i både, forårsløg i mindre tern, fint snit hvidløg og skær brokolien i små buketter.
- Kog nudlerne efter anvisning, dræn vandet og stil til siden.
- Skær kyllingen i mindre stykker og sted dem på en meget varm pande med salt og peber. Kyllingen skal ikke have mere end 2-3 minutter. Læg den stegte kylling til siden.
- Kom lidt olie på panden og steg grønsagerne ved høj varme nogle minutter. Tilføj kylling, nulder, salt og peber samt sweet chili sauce til panden, rør det hele godt sammen og smag til og herefter server.