Vegansk nøddekurv med chokolademousse
VEGANSK DESSERT! Her får du opskriften på en utrolig nem og lækker vegansk dessert. Vi har brugt vores Barebells Vegan Hazelnut & Nougat bar til at lave de sødeste små cups, som vi har fyldt med en vegansk chokolademousse og toppet med friske bær og pisket kokoscreme.
Ingredienser:
Cups:
- 6 stk. Vegan Hazelnut & Nougatbar
- 100g hasselnødder
- 40g havregryn
Mousse:
- 100g vegansk mørkchokolade
- 180g kokosmælk (alt den fede del af 1 dåse)
- 20g fibersirup
Fortsætter under billedet...
Fremgangsmåde:
- Start med at komme kokosmælken på køl eller frost. Bag hasselnødderne ved 170 grader i 20 minutter og lad dem køle af.
- Kom Vegan Hazelnut & Nougat bar i en foodprocessor sammen med de afkølet ristet hasselnødder og havregryn og blend til en sammenhængende masse.
- Fordel massen i 12 muffins forme (vi brugte en silikoneform) og stil dem på køl.
- Kom den fede del af kokosmælken i en gryde med chokolade og fibersirup og lad det smeltesammen ved svag varme. Fordel moussen i de 12 cups og stil på køl nogle timer.
- Top de små cups med friske bær, hasselnødder og eventuelt pisket kokosmælk (igen denfede del) og lidt smeltet chokolade.
Næringsindhold:
Næringsindhold uden topping
249 kcal
10,2g protein
15,7g kulhydrater
17,3g fedt