Sukkerfri karamelfyldte Donuts

12 stk. lækre donuts fyldt med en hjemmelavet karamel uden tilsat sukker – toppet med white spread, peanuts, karamel og ikke mindst de lækreWhite Snickers proteinbar med hvid chokolade og peanuts.

Ingredienser:

Dej:

Karamel:

Fortsætter under billedet...

Sukkerfri karamelfyldte Donuts

Fremgangsmåde:

 1. Lav som det første karamellen ved at komme cremefine, sukrin gold og fibersirup i en gryde og lad det simre 40 minutter – sørg for at piske ofte i karamellen. Lad karamellen køle helt af, gerne til næste dag.
 2. Lav nu donuts ved at lune mælk og smør og kom det i en skål. Smuldr gær deri, tilføj multisød, æg, salt og rør sammen.
 3. Tilføj proteinpulver og hvedemel lidt ad gangen. Kør dejen på køkkenmaskinen i 5 minutter og lad dejen hæve 1,5 time.
 4. Rul dejen ud på et meldrysset bord til ca. 1 cm tykkelse. Udstik 12 donuts med et glas (ca. 8cm). Kom de udstukket donuts på en bageplade og lad dem efterhæve i 30 min.
 5. Varm olien op til ca. 170 grader. Kom donuts i gryden og lad dem koge 1-1,5 minuts tid på hver side.
 6. Kom de færdigbagte donuts på et stykke køkkenrulle og lad dem køle af. Kom jeres afkølet karamel på en sprøjtepose og fyld det i de lækre donuts. Top jeres donuts og nyd.

Et lille kalorielet tip: Når de udstukket donuts er kommet på bagepladen og har hævet de 30 minutter, kan I spraye dem med Slender Chef olie eller pensle med lidt olie og efterfølgende bage
dem i ovnen ved 200 grader i ca. 12 minutter.

Næringsindhold:

Næringsindhold pr. donuts (kun dejen)

127 kcal
7,5g protein
17,1g kulhydrater
3,1g fedt
  Liquid error (snippets/product-grid-item line 122): comparison of String with 0 failed
  fra
  MÆNGDERABAT
  BLAND-SELV
  Tilbudspris 249,00 DKK Vejl. udsalgspris 300,00 DKK