Snickers bidder med flødebolleskum

Barebells har netop lanceret deres helt nye proteinbar, Salted Peanut Caramel. Baren har en fantastisk blød bund, en cremet karamel med en snert af salt, sprøde peanuts og den lækreste mælkechokolade. Vi har i den forbindelse selvfølgelig været i køkkenet og kreeret en lækker lille snack til jer - med den omtalte bar. Vores snack består af en sprød bund, et luftigt flødebolleskum, stykker af baren og mælkechokolade på toppen. Værsgo! Opskriften er til 16 stk. 

Ingredienser - 16 stk. 

Bund:

 • 100g havregryn
 • 50g peanuts
 • 9 dadler (120g)
 • 1 tsk. kokosolie
 • Lidt salt

Flødebolleskum: 

Øvrigt: 

Fremgangsmåde 

 1. Lav bunden ved at blende havregryn og peanuts til mel. Tilføj dadler og kokosolie og blend til en sammenhængende masse.
 2. Kom massen i en 24x24 cm form og stil på køl.
 3. Lav nu skummet. Start med at komme husblas i koldt vand i 15 minutter.
 4. Kom æggehvider i en skål sammen med perfect fit og pisk i 3-4 minutter. Imens kommer I fibersirup og vand i en gryde og lader det koge til 117 grader (skal koge i omkring 2-3 minutter). Tag sukkermassen af blusset, pres vandet fra de udblødte husblas og lad det blive opløst i ’sukkerlagen’.
 5. I en tynd stråle hældes den varme fibersirup i skålen med de pisket æggehvider, mens der piskepå høj hastighed. Lad massen piskes yderligere 12 minutter.
 6. Smør flødebollemassen på bunden, skær proteinbarerne i mindre tern og kom dem ovenpå skummet. Stil på køl i 30 minutter.
 7. Smelt chokoladen, lad den stå nogle minutter og hæld den over kagen. Stil den på køl en times tid eller til chokoladen er stivnet. I kan evt. tilføje lidt kokosolie eller smør til den smeltet chokolade, så bliver chokoladen ikke alt for stiv.
 8. Skær kagen i 16 stykker og nyd.

  Næringsindhold pr. portion

  164 kcal
  5,3g protein 
  16,2g kulhydrater
  8g fedt
  MÆNGDERABAT
  Tilbudspris 229,00 DKK Vejl. udsalgspris 300,00 DKK
  Liquid error (snippets/product-grid-item line 122): comparison of String with 0 failed
  fra
  Liquid error (snippets/product-grid-item line 122): comparison of String with 0 failed
  fra