Snaskede proteinrige kanelsnegle med creamcheese frosting

Snaskede Proteinrige Kanelsnegle med Creamcheese Frosting

Disse lækre, proteinrige kanelsnegle er en fantastisk måde at forkæle dig selv på, samtidig med at du får et næringsrigt boost! Ved at bruge Wispys nye Cinnamon proteinpulver får sneglene en ekstra lækker kanelsmag, og de bliver dejligt luftige og mættende. Toppet med en lækker creamcheese frosting er de perfekte til en sundere sød snack eller dessert. En fantastisk kombination af smag og næring! Disse proteinrige kanelsnegle er både mættende og lækre, og med den cremede frosting på toppen bliver de til en uundværlig godbid i din opskriftsrepertoire! Vi fik 15 snegle af denne opskrift.

Ingredienser

Dej:

  • 30 g gær
  • 2,5 dl minimælk
  • 2 æg
  • Ca. 500 g hvedemel
  • 30 g Easis multisød (eller anden sødemiddel)
  • 30 g Wispys Cinnamon proteinpulver
  • ½ teskefuld kardemomme
  • Lidt salt

Remonce:

  • 200 g dadler
  • 50 g let lurpak
  • 50 g sukrin gold
  • 30 g EASIS sirup
  • 2 teskefulde kanel

Frosting:

  • 150 g Philadelphia Light
  • 50 g sukrin melis

Fremgangsmåde

  1. Opløs gæren i den lune minimælk og lad det stå i et par minutter, indtil det er opløst. Tilsæt æggene, hvedemelet, Easis multisød, kanel proteinpulver, kardemomme og lidt salt og ælt dejen sammen, indtil den er blød og smidig. Dæk dejen til og lad den hæve i ca. 1 time, eller indtil den er fordoblet i størrelse.

  2. Fjern stenen fra dalerne og kom dem i en minihakker sammen med smør, sukrin gold, sirup og kanel. Blend remoncen glat og ensartet.

  3. Når dejen er hævet, rulles den ud til et rektangel (ca. 40x30 cm). Smør remoncen jævnt ud over dejen, og tril den stramt sammen til en lang stang. Skær dejen i 15 lige store skiver og læg dem på en bageplade, gerne med bagepapir.

  4. Forvarm ovnen til 180°C (varmluft). Bag kanelsneglene i 15-20 minutter, eller indtil de er let gyldne og gennembagte. Lad dem køle af i et par minutter.

  5. Mens kanelsneglene køler, kan du forberede frosting. Brug en elektrisk mixer til at piske Philadelphia Light og sukrin melis sammen, indtil det bliver cremede og luftige.

  6. Smør frosting på de lune kanelsnegle, og server dem straks. De er lækre både som en sund snack eller som en del af en dessert!

Næringsindhold pr. kanelsnegl (vi fik 15 stykker af denne portion)

224 kcal

7,4g protein

36,1g kulhydrater

4,4g fedt