Saltet karamel bar med flødebolleskum

Vi har netop fået Optimum Nutrition caramel bar i vores sortiment, og i den forbindelse har vi selvfølgelig lavet en yderst lækker opskrift til jer. Kagen består af en sprød bund lavet på baren, et luftigt lag flødebolleskum, peanuts og en hjemmelavet karamel - alt uden tilsat sukker. 

Ingredienser

Bund:

Flødebolleskum:

Karamel:

Øvrigt:

  • 40g saltet peanuts
Fortsætter under billedet...

Fremgangsmåde

  1. Lav karamellen ved at komme cremefine, sukrin gold og fibersirup i en gryde og lad det simre 30 minutter – sørg for at røre ofte i karamellen. Lad den efterfølgende køle af.
  2. Lav bunden ved at blende alle ingredienser sammen, kom i en form på 12x22 cm og bag bunden ved 180 grader i ca. 12 minutter. Lad den køle helt af.  
  3. Lav skummet ved komme æggehvider i en skål sammen med perfect fit og pisk i 3-4 minutter. Imens kommer I fibersirup i en gryde og lader det koge til massen er 117 grader (det skal koge i ca. 3 minutter
  4. I en tynd stråle hældes den varme fibersirup i skålen med de pisket æggehvider. Lad massen piskes yderligere 5-6 minutter ved høj hastighed.
  5. Smør massen på den afkølet bund, top med saltet peanuts og smør karamellen ovenpå. Stil kagen på køl nogle timer, gerne til næste dag, og skær den i mindre stykker. 

Næringsindhold pr stk. 

106 kcal
5,8g protein
5,4g kulhydrater
7g fedt

MÆNGDERABAT
Liquid error (snippets/product-grid-item line 122): comparison of String with 0 failed
fra