Glutenfrie vafler

Valfer er som pandekage med mavemuskler! Vi har opskriften på en magisk vaffeldag - sprøde glutenfrie vafler smagt til med Barebells Milkshake, helt uden tilsat sukker og desuden helt glutenfri.
Opskriften til de luftige og glutenfrie vafler kan nemt spises til aftensmad, morgenmad, frokost, dessert eller som en sød og sprød snack. 

Ingredienser til glutenfrie vafler 

Glutenfrie vafler
Forslag til topping 
Fortsætter under billedet...

Fremgangsmåde: 

  1. Bland alle ingredienserne til vaflerne og lad dejen stå i ca. ti minutter. 
  2. Varm vaffeljernet op og smør med enten smør eller kokosolie 
  3. Bag dine glutenfrie vafler til de bliver gyldenbrune og luftige. 
  4. Top dine vafler af med frugt, bær, flødeskum eller valgfrie stykker af proteinbarer!
  5. Nyd dine glutenfrie vafler - velbekomme!
 
Opskriften er lavet af Linn Appelskog i samarbejde med Barebells
NYHED