Protein banankage

Vi har netop modtaget Optimum Nutrition banana & cream proteinpulver, som kan bruges i et utal af opskrifter. Vi har netop lavet den lækreste protein banankage, med førnævnte proteinpulver, og det giver protein banankagen både flere proteiner, men også ekstra meget banansmag – fantastisk!
Opskriften er lavet til at give 16 stykker protein banankage - som er den perfekte dessert eller eftermiddags snack når du trænger til lidt sødt!

Ingredienser til protein banankage

Fortsætter under billedet...

Fremgangsmåde

  1. Kom mandler og havregryn i en blender og blend til fint mel.
  2. Tilføj derefter bananer, æg, proteinpulver, bagepulver og sødemiddel og blend til en homogen masse.
  3. Hak chokoladen groft og vend det i dejen.
  4. Kom dejen i en form på 20x20 cm og bag kagen ved 180 grader i ca. 20 minutter.
  5. Lad kagen køle af og top den evt. med smeltet chokolade. 
  6. Nyd nu din lækre protein banankage - velbekomme!
 

Næringsindhold pr. stk. protein banankage

102 kcal
6g protein
8,8g kulhydrater
4,6g fedt