Proteinrig pulled chicken burger med coleslaw

En god solid burger holder altid og her får du opskriften på en lækker og nem burger, fyldt med pulled chicken og coleslaw. Vi har brugt forskellige Slender Chef dressinger, hvilket både er kaloriefattige og smager helt fantastisk.

Ingredienser

Pulled chicken:

Coleslaw:

  • 200g fintsnittet hvidkål og gulerødder
  • Evt. 1 fintsnittet æble
  • 200g græsk yoghurt 2%
  • 5-6 spsk Slender Chef Caesar dressing
  • Salt + peber

Evt.:

Fortsætter under billedet...

Proteinrig pulled chicken burger med coleslaw

Fremgangsmåde

  1. Kog fileterne i ca. 18-20 minutter i saltet vand.
  2. Lav imens marinaden ved at hakke løg og kom det i en gryde med lidt olie. Lad det stege et par minutter og hæld Slender Chef BBQ Sweet & Smokey Sauce, vand og paprika i gryden og lad det simre nogle minutter.
  3. Riv de kogte kyllingefileter fra hinanden med 2 gafler og kom kyllingen i gryden med BBQ marinaden – lad det simre et par minutter.
  4. Snit hvidkål og gulerødder. Rør græsk yoghurt sammen med salt, peber og Slender Chef Caesar dressing og smag til.
  5. Lun burgerbollerne, riv salatbladene af salthovedet og find Slender Chef Garlic Mayo frem.
  6. Byg din burger (brug den burgerbolle du selv foretrækker) ved at komme lidt salatblade, pulled chicken, coleslaw, Slender Chef Garlic Mayo og evt. lidt tynde strimler af æble.

Næringsindhold:

Næringsindhold pr. burger (uden burgerbolle)

191 kcal
32,5g protein
9,1g kulhydrater
2,2g fedt
    fra