Pølsemix med karry ketchup fra Wispy

Da Wispy for kort tid siden lanceret deres helt nye karry ketchup, stod det klart for os, at vi selvfølgelig skulle lave en god klassiker fra den lokale grillbar nemlig pølsemix. Hvem husker ikke de sprøde fritter og pølseskiver i en stor pærevælling med løg og karry ketchup – det er da en klassiker. Derfor har vi selvfølgelig lavet vores variant, som vi har lavet i ovnen. Derudover er hele herligheden toppet med netop den helt nye karry ketchup fra Wispy. Prøv den!

Ingredienser - 2 portioner  

Fremgangsmåde 

  1. Start med at skære kartoflerne i pommes størrelser. Kom dem på en bageplade og hæld evt. en smule olie + salt på kartoflerne og rør det godt sammen.
  2. Bag kartoflerne ved 210 grader i ca. 30 minutter. Sørg for at vende kartoflerne ret ofte, så de får farve på alle sider og bliver godt sprøde.
  3. Skær pølserne i små skiverkomme dem på bagepladen med jeres fritter og lad dem bage med de sidste 7-minutter i ovnen.
  4. Skær løg i små tern, find karry ketchuppen frem og gør klar til servering
  5. Fordel de stegte pølser og de gyldne pommes på tallerkener, top med karrketchup og løg og server. Er I vilde med karry, kan I altid tilføje lidt ekstra karrypulver til retten.

    Næringsindhold pr. portion

    534 kcal
    25g proteiner
    47,7g kulhydrater
    25,3g fedt
    BLAND-SELV
    TILBUD
    Tilbudspris 99,00 DKK Vejl. udsalgspris 147,00 DKK