Peanutbutter Protein Brownies

En lækker brownie lavet på sød kartoffel, fyldt med peanutbutter cups og chocolate peanutbutter proteinpulver – så bliver det ikke meget bedre! Du får ca. 16 stk. ved at følge opskriften. Det lyder lækkert og tro os, det er det også - velbekomme!

Ingredienser:

Bund:

Topping:

Fortsætter under billedet...

Peanutbutter Protein Brownies

Fremgangsmåde:

  1. Start med at koge kartoflerne møre og lad dem køle af.
  2. Blend havregryn til fint mel. Kom dadler, kartofler og æg i blenderen, blend til homogen masse og kom det i en skål.
  3. Tilføj peanutbutter, proteinpulver, blendet havregryn, mandelmel, kakaopulver, bagepulver og sødemiddel og rør det godt sammen.
  4. Kom 2/3 del af dejen i én form (22x22cm), placer 9 peanutbutter cups og tryk dem godt ned.
  5. Kom den sidste del dej i formen.
  6. Bag kagen ved 200 grader i ca. 30 minutter og lad den køle af.
  7. Du kan eventuelt toppe kagen med lidt peanutbutter cream cheese ved at røre philadelphia, peanutbutter og melis sammen og smør det på den afkølet kage.

Næringsindhold:

Næringsindhold pr. stk. uden topping

136 kcal
7,4g protein
12,5g kulhydrater
5,9g fedt
    TILBUD
    BioTechUSA 100% Pure Whey (1 kg) - MuscleHouse.dk
    Tilbudspris 179,00 DKK Vejl. udsalgspris 239,00 DKK
    MÆNGDERABAT
    Tilbudspris 249,00 DKK Vejl. udsalgspris 360,00 DKK