Nem og proteinrig jordbær cheesecake

Vi er helt vilde med de små danonino yoghurter, som man spiste enormt meget i 90’erne, så denne cheesecake måtte vi have! Cheesecaken er spækket med Wispy jordbær proteinpulver og den er virkelig lækker. Opskriften giver 8 stk.

Ingredienser:

Bund

Jordbærpuré

Ostefyld

Fortsætter under billedet...

Fremgangsmåde

  1. Start med at lave jordbærpuréen. Kom de frosne bær, vand, sødemiddel og vanilje i en gryde og lad det simre 10 minutter. Blend helt fint med en stavblender og rør proteinpulver i puréen. Kan laves i god tid.
  2. Lav nu bunden ved at blende dadler, mandler, havregryn og proteinpulver sammen. Hak chokoladen og vend den i dejen.
  3. Kom dejen i en springform på 16 cm med bagepapir i bunden og pres den godt ned. Stil bunden på køl.
  4. Lav fyldet ved at komme husblas i koldt vand i 15 minutter. Smelt chokoladen i mikroovnen.
  5. Varm puréen og kom de udblødte husblas deri. Lad dem smelte og lad puréen køle af i ca. 10 minutter.
  6. Pisk cremefine til en let skum. Find en anden skål frem og pisk philadelphia, proteinpulver og florsød sammen.
  7. Rør den smeltet hvide chokolade i gryden med den lidt afkølet puré. Kom 2 spsk af ostemassen i gryden og rør det godt rundt.
  8. Kom indholdet fra gryden i skålen med den resterende ostemasse og rør det sammen.
  9. Vend tilsidst den pisket cremefine i ostemassen og hæld massen på bunden af kagen. Husk at komme kageplast rundt i kanden af springformen. Stil kagen på køl 3-4 timer – gerne til næste dag.

Næringsindhold pr. stk. kage

  • 276 kcal
  • 11,6g protein
  • 21,8g kulhydrater
  • 14,6g fedt