Mug Cake med Wispy Whey Chocolate

Mug Cake med Wispy Whey 100 - Chocolate

 

Findes der noget lækre end kage? Nej vel… og her kan I få kage på under 5 minutter. Denne Mug Cake aka chokoladekage i mikroovnen laves i en kop, kommes i mikroovnen i 2 minutter og serveres med eksempelvis is, vaniljecreme eller skyr og måske lidt frisk frugt. Kagen smager fantastisk og er fyldt med en masse proteiner og andre lækkerier.

 

Ingredienser

1/2 banan

1 æg

20g havregryn

15g hvedemel

2 spsk. Easis multisød

2 spsk. skummetmælk

10g Wispy chokoladeproteinpulver

0,5 tsk. bagepulver

1 spsk. kakaopulver

3g hakket chokolade

 

Fremgangsmåde

  1. Kom havregryn, hvedemel, multisød, bagepulver, proteinpulver og kakaopulver i en kop og rør det sammen. Tilføj æg, en halv most banan og lidt mælk og miks det sammen.
  2. Hak lidt chokolade og kom det ovenpå kagen.
  3. Kom koppen i mikroovnen og bag den i ca. 2 minutter ved høj varme.
  4. Top kagen med eksempelvis lidt kold vaniljeis og nyd.

 

Næringsindhold pr. portion (1 portion)

334 kcal

20,4g protein

38,5g kulhydrater

9,6g fedt