Muffins toppet med proteinbarer fra Functional Nutrition

Functional Nutrition har netop lanceret 3 nye proteinbars mehenholdsvis appelsin, hasselnødder og banan smag. Vi har lavet nogle helt plain vanilje muffins, hvor vi har tilføjet et par små stykker af proteinbarerne i dejen, samt toppet de 3 muffins med frosting, som smage(nogenlunde) som barerne.

Ingredienser - 15 muffins 

Frosting: 

  • 150g light philadelphia smøreost 
  • 20kærgården let
  • 40g florsød eller lidt flydende sødemiddel
  • 1 tsk revet appelsinskal
  • 30g smeltet mørk chokolade
  • 30g most banan eller 1 tsk. vanilje

Fremgangsmåde 

  1. Lav jeres muffins ved at komme havregryn, dadler, æg, mælk, proteinpulver, kærgården, mælk, bagepulver og multisød i en foodprocessor og blend til en lind masse.
  2. Fordel dejen i 15 muffinsforme. Skær 1/3 af de 3 bar i små stykker og kom 2-3 små stykker bar i hver muffins. Der skal være 5 af hver slags.
  3. Kom kagerne i en 200 grader forvarm ovn i 1minutter og lad dem køle helt af.
  4. Lav frosting ved at piske smøreost, kærgården og florsød til en lind masse.
  5. Fordel frostingen i 3 skål og lav 3 forskellige slags frosting.
  6. Kom revet appelsinskal i den ene skål, smeltet chokolade i den anden og enten lidt most banan eller vaniljepulver i den tredje.
  7. Smør frosting på de 3 varianter og top med barerne og henholdsvis hakket hasselnødder, appelsinskiver og tørret bananskiver.

    Næringsindhold pr. portion

    140 kcal
    5,9g protein 
    15,6g kulhydrater
    6g fedt
    MÆNGDERABAT
    BLAND-SELV
    Tilbudspris 229,00 DKK Vejl. udsalgspris 300,00 DKK