Muffins toppet med proteinbarer fra Functional Nutrition

Functional Nutrition har netop lanceret 3 nye proteinbars mehenholdsvis appelsin, hasselnødder og banan smag. Vi har lavet nogle helt plain vanilje muffins, hvor vi har tilføjet et par små stykker af proteinbarerne i dejen, samt toppet de 3 muffins med frosting, som smage(nogenlunde) som barerne.

Ingredienser - 15 muffins 

Frosting: 

  • 150g light philadelphia smøreost 
  • 20kærgården let
  • 40g florsød eller lidt flydende sødemiddel
  • 1 tsk revet appelsinskal
  • 30g smeltet mørk chokolade
  • 30g most banan eller 1 tsk. vanilje

Fremgangsmåde 

  1. Lav jeres muffins ved at komme havregryn, dadler, æg, mælk, proteinpulver, kærgården, mælk, bagepulver og multisød i en foodprocessor og blend til en lind masse.
  2. Fordel dejen i 15 muffinsforme. Skær 1/3 af de 3 bar i små stykker og kom 2-3 små stykker bar i hver muffins. Der skal være 5 af hver slags.
  3. Kom kagerne i en 200 grader forvarm ovn i 1minutter og lad dem køle helt af.
  4. Lav frosting ved at piske smøreost, kærgården og florsød til en lind masse.
  5. Fordel frostingen i 3 skål og lav 3 forskellige slags frosting.
  6. Kom revet appelsinskal i den ene skål, smeltet chokolade i den anden og enten lidt most banan eller vaniljepulver i den tredje.
  7. Smør frosting på de 3 varianter og top med barerne og henholdsvis hakket hasselnødder, appelsinskiver og tørret bananskiver.

    Næringsindhold pr. portion

    140 kcal
    5,9g protein 
    15,6g kulhydrater
    6g fedt
    MÆNGDERABAT
    NYHED
    Tilbudspris 219,00 DKK Vejl. udsalgspris 300,00 DKK
    NYHED