Kyllingesalat med karry

Kylling, bacon, karry og æble – det er en lækker komination som salat.  Salaten består af en blandet salat med masser af smag fra krydderurter og rødløg. Til salaten er der stegt kylling og bagte tomater. Hele herligheden kobles sammen med en lækker (og nem) karrydressing. Alt i alt den bedste kombination for en sprød kyllingesalat med karry!
Den perfekte opskrift til en kyllingesalat med karrydressing som er sund og nærende for både mave og øjne. Som kan spises som frokost, aftensmad eller en lækker salat til en god grillaften! 

Ingredienser til kyllingesalat med karry 

Kyllingesalat 
  • 6 cherrytomater
  • 3-4 skiver kalkunbacon 
  • 2 kyllingebryst i tern 
  • 150g blandet salat 
  • 1 lille rødløg 
  • 1/2 æble 
  • 1 håndfyld dild 
  • 1 håndfyld purløg 
  • Salt og frisk kværnet peber
Karrydressing 
  • 1 dl. cremefraiche 
  • 2 spsk. vegansk mayonaise 
  • 1-2 tsk. æblesidereddike 
  • 1 tsk. karry 
  • 1/2 tsk. honning 
  • Salt og peber.
Fortsætter under billedet...

Fremgangsmåde: 

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. 
  2. Skyl cherrytomaterne, halver dem og drys dem med salt. Læg dem i et ovnfast fad og sæt dem i ovnen i ca. 25 minutter. 
  3. Fordel kalkunbacon på bagepapir og placer det ligeledes i ovnen. 
  4. Skær kyllingebryst i tern og steg det på panden med salt og peber. 
  5. Vask og skyl salaten. 
  6. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag den til med salt og peber.
  7. Hak rødløg, purløg og dild fint. 
  8. Skær det 1/2 æble i fine både.
  9. Bland salaten sammen af salat, rødløg, purløg, dild og æblebåde. Vend den stegte kylling og de bagte tomater i salaten. 
  10. Smuldre bacon på toppen af salaten og server dressingen ved siden af, sammen med en god skive brød.  
  11. Nyd din lækre kyllingesalat med karry! Velbekomme 

 

Opskriften er lavet af Anne Søndergaard i samarbejde med Muscle House.