Klæbrig chokoladekage

Findes der egentlig noget bedre end en rigtig god, klæbrig og klistret chokoladekage der nærmest sidder fast i ganen... nej vel? Derfor har vi her en fantastisk opskrift på netop sådan en chokoladekage! Med forholdsvis få ingredienser, kan du nemt få en sikker vinder når det gælder chokoladekage! 

Ingredienser 

Kage

Topping

Fortsætter under billedet...

Fremgangsmåde 

  1. Sæt ovnen på 180 grader. 
  2. Smør en 18 cm. springform med olie og kokos
  3. Bland æg og perfect fit først derefter tilsæt resten af ingredienserne til kagen og bland godt. 
  4. Sæt i ovnen i cirka 10 minutter. Det skal stadig være klistret!
  5. Bland ingredienserne til toppingen, kom det i en sprøjtepose og lad det køle lidt af i køleskabet i små 10 minutter. 
  6. Herefter pynter du med smørcremen på kagen, som du ønsker - evt. pynt af med bær, frugt eller en proteinbar skåret i mindre stykker! 

 

Opskriften er lavet af Wiktoria Ahlin i samarbejde med Barebells. 

MÆNGDERABAT
Tilbudspris 119,00 DKK Vejl. udsalgspris 125,00 DKK
MÆNGDERABAT
Tilbudspris 229,00 DKK Vejl. udsalgspris 300,00 DKK