Karamelfyldte donuts med Banana Split bar
Ingredienser
Dej:
25g gær 1,5 dl minimælk - 40g multisød
2 æg 20g kærgården let (kan erstattes af smør eller kokosolie) - 40g Wispy vanilje proteinpulver
-
2 7 0g hvedemel Lidt salt
Karamel:
-
240g cremefine 19% 70g fiber sirup
Topping:
Fremgangsmåde
-
Start med at lave karamellen ved at komme cremefine, sukrin gold og fibersirup i en gryde og lad det simre 35 minutter . Der skal røres i karamellen ofte . Lad karamellen køle helt af . -
Lav donuts ved at lune mælk og smør og kom det i en skål. Smuldr gær deri, tilføj multisød, æg , salt og rør sammen. -
Tilføj proteinpulver og hvedemel , kø r dejen på køkkenmaskinen i ca. 5 minutter og lad dejen hæve i 1,5 time. -
Rul dejen ud på et mel drysset bord til ca. 1 cm tykkelse. Udstik 12 donuts med et glas på ca. 8 cm . Kom de udstukket donuts på en bageplade og lad dem efterhæve i 30 min. -
Varm olien op til ca. 170 grader. Kom donuts i gryden og lad dem koge et par minutter på hver side. Kom de færdigbagte donuts på et stykke køkkenrulle og lad dem køle af. -
Den afkølet karamel kommes på en sprøjtepose og fyld es i de lækre donuts. -
Lav en glasur på florsød eller sukrin melis samt en lille smule æggehvider, som piskes godt sammen. -
Smør glasuren på jeres donuts og top med Wispy Protein Bar – Banana Split .
Næringsindhold
Næringsindhold Pr. donut (kun dejen)
123 kcal
6,7g protein
18,4g kulhydrater
2,4g fedt
Næringsindhold i hele karamelportionen
583 kcal
5g protein
15,8g kulhydrater
48g fedt