Karamel- og kaffekage med flødebolleskum

Med vores helt nye Wispy proteinpulver med karamel og cappuccino, har vi lavet denne lækre kage. Den består af en karamel/kaffe kagebunde, som er toppet med flødebolleskum smagt til med kaffe. Til sidst er hele kagen toppet med lidt smeltet chokolade! 

Ingredienser:

Bund: 
Flødebolleskum:
Topping: 
  • 100g chokolade
  • 10g kkrgården let eller kokosolie eller smør og 
  • 2 skefulde kold kaffe

 

Fortsætter under billedet...

Fremgangsmåde:

  1. Start med at lave kagen. Kom dadler, mandelmel, havregryn, mælk, æg, karamelsirup, kold brygget kaffe, bagepulver, natron og proteinpulver i en blender og blend til én lind masse.

  2. Kom massen i en form på 22x22cm og bag ved 200 grader i ca. 18 minutter. Lad kagen køle helt af. 

  3. Lav skummet ved komme æggehvider i en skål sammen med perfect fit og pisk i 3-4 minutter. Imens kommer I fibersirup i en gryde med kaffe og lader det koge til massen er 117 grader (det skal koge i 2-3 minutter).

  4. I en tynd stråle hældes den varme fibersirup i skålen med de pisket æggehvider, mens der pisket på høj hastighed. Lad massen piskes yderligere 8 minutter.

  5. Smør flødebollemassen på den afkølet bund og stil på køl.

  6. Smelt chokoladen og rør kærgården og lidt kaffe deri. Smør chokoladen på kagen og top med hakket mandler. Spis den direkte eller stil kagen 10 minutter. Helst ikke for længe, for så kan det være svært at skære den ud. 

Næringsindhold pr. stk.

151 kcal
6,2g protein
13,6g kulhydrater
4,8g fedt
Liquid error (snippets/product-grid-item line 122): comparison of String with 0 failed
fra