Kanelsnurrer med marcipan

Vores kanelsnegle er altid en succes, så vi tænkte en opskrift på kanelsnurrer måske kunne vække interesse. Disse lækre luftige snurrer er lavet på en dadelremonce og marcipan fra Easis – De smager skønt!

Ingredienser:

Dej:

Fyld:

  • 200g dadler
  • 30g kærgården let
  • 50g Sukrin gold
  • 2 spsk. kanel
  • 50g Easis marcipan

Fortsætter under billedet...

Kanelsnurrer med marcipan

Fremgangsmåde

  1. Lun mælken (omkring 33-35 grader) og udblød gæren deri. Tilsæt æg, perfect fit, kardemomme, proteinpulver og hvedemel.
  2. Kør dejen 5-10 minutter på køkkenmaskinen og lad den hæve 1 time.
  3. Lav remonce ved at blende dadler, kanel, kærgården, Sukrin gold og marcipan til en homogen masse.
  4. Rul dejen ud til et rektangel på ca. 1 cm i tykkelse og smør remoncen på hele dejen, sørg for hele fladen dækkes af remonce.
  5. Fold først den ene ende af dejen mod midten, og fold derefter den anden ende af dejen ind over det første lag, så den ligger i 3. lag. Rul dejen igen til et rektangel og del den i 1,5 cm strimler – I skulle gerne få 14 strimler.
  6. Tag fat i hver sin ende af strimlen og rul. Sno den rundt om tommel- og pegefinger (som holder fast i den ene ende) og fold enden ind under snurren.
  7. Placer dem på en bageplade, kom film og et viskestykke over og lad dem hæve 30 min.
  8. Pensl med et sammenpisket æg og bag alle snurre ved 200 grader i 12-14 minutter.
  9. Lad dem køle af på en rist og spis – gerne lune.

Næringsindhold:

Næringsindhold pr. snurrer

218 kcal
6,8g protein
32,6g kulhydrater
5,2g fedt