Kanelsnegle uden tilsat sukker
Sidst vi lavede kanelsnegle uden sukker, blev det taget voldsomt godt imod, så vi gentager succesen med nogle fantastisk lækre snegle, men vi har dog lavet dem en tand anderledes, og du kan godt glæde dig, de smager eminente.
Disse kanelsnegle uden sukker er fyldt med en god portion kagecreme og toppet med glasur! De er en altid sikker vinder og vil sikkert falde i god jord hos dine gæster, familie eller venner!
Ingredienser til kanelsnegle uden sukker:
Dej:
- 25g gær
- 2 dl minimælk
- 1 æg
- 50g let kærgården (evt. smør, olie, kokosolie eller mælk)
- 330g hvedemel
- 25g EASIS Perfect fit
- 25g vanilje proteinpulver
Fyld:
- 1/2 pose kagecreme fra EASIS
- 170g dadler
- 50g Sukrin gold
- 2 spsk. kanel
Fortsætter under billedet...
Fremgangsmåde:
- Lun mælken (omkring 35 grader) og udblød gæren deri. Tilsæt æg, perfect fit, vanilje proteinpulver og hvedemel.
- Kør dejen 5-10 minutter på køkkenmaskinen. Lad dejen hæve 1 time.
- Lav kagecremen efter anvisning og stil på køl.
- Lav remonce ved at blende dadler, kanel og Sukrin gold til en homogen masse.
- Rul dejen ud til et rektangel og smør remonce på dejen
- Rul dejen sammen til en roulade, skær i 12 stykker, kom dem i et fad og lad dem efterhæve 30 minutter. Lav et hul i midten af hver snegl.
- Pisk den afkølet kagecreme og kom 1 spsk. i midten af hver snegl. Bag dem ved 200 grader i ca. 20 minutter.
- Lad sneglene køle lidt af og lav glasur ved at røre melis og vand sammen. Top de afkølet snegle med glasur.
- Nyd dine sunde kanelsnegle uden sukker!
Næringsindhold pr. kanelsnegle uden sukker
- 211 kcal
- 7,1g protein
- 33,2g kulhydrater
- 4g fedt