Kanelsnegl med creme og dadelremonce
15 stk. lækre snaskede kanelsnegle med dadelremonce og kagecreme fra EASIS. Kanelsnegle er noget af det lækreste, og vi har her en skøn opskrift på proteinrige kanelsnegle, eller faktisk er det en kanelsneglekage, som er lavet uden tilsat sukker – og den smager fantastisk. Kagerne er toppet med en lækker ostecreme.
Ingredienser:
Dej:
- 30g gær
- 3 dl mælk
- 2 æg
- 400g hvedemel
- 35g EASIS Perfect fit
- 25g vanilje proteinpulver
Fyld:
- 1 pose kagecreme fra EASIS
- 200g dadler
- 50g Sukrin gold
- 2 spsk. kanel
Topping:
- 200g Philadelphia smøreost light
- 50g Sukrin Melis
Fortsætter under billedet...
Fremgangsmåde:
- Lun mælken (omkring 35 grader) og udblød gæren deri. Tilsæt æg, perfect fit, vanilje proteinpulver og hvedemel.
- Kør dejen 5-10 minutter på køkkenmaskinen. Lad dejen hæve 1 time.
- Lav kagecremen efter anvisning og stil på køl.
- Lav remonce ved at blende dadler, kanel og Sukrin gold til en homogen masse.
- Rul dejen ud til et rektangel på 30x45cm, smør først remonce på dejen og derefter kagecreme.
- Rul dejen sammen til en roulade, skær i 15 stykker, kom dem i et fad og lad dem hæve i 30 minutter. Bag sneglene ved 200 grader i ca. 20 minutter.
- Lad sneglene køle af og lav imens toppingen ved at røre smøreost og melis sammen og smør det på sneglene.
Næringsindhold:
Næringsindhold pr. stk. med topping
- 202 kcal
- 7g protein
- 33,2g kulhydrater
- 3g fedt