Kalorielet is-kiksekage med wafers

Kiksekagen kender mange af os sikkert! En god gammel dansk klassiker. Men vi har ændret lidt i originalopskriften og har i stedet lavet en is-kikse/vaffelkage med en skøn cremet vaniljeis liggende mellem lag af chokolade wafers. Isen er toppet med smeltet chokolade, knuste wafers og friske jordbær – en perfekt sommerdessert.

Ingredienser:

Fortsætter under billedet...

Kalorielet is-kiksekage med  wafers

Fremgangsmåde:

  1. Tag vaniljeisen ud af fryseren og lad den stå 5 minutter.
  2. Pisk imens cremefine til en luftig masse.
  3. Kom vaniljeisen i en blender og blend til en lind masse. Vend den pisket cremefine i ismassen.
  4. Halver jeres wafers på langs og find en brødform på ca. 10x22cm frem og beklæd den med bagepapir.
  5. Læg skiftevis et lille lag is, så wafers, dernæst et lag is, så et lag wafers osv. Indtil I ikke har mere is tilbage. Kom isen i fryseren til den har sat sig.
  6. Tag isen ud af fryseren, kom den på en tallerken og top evt. med smeltet chokolade, friske jordbær og knuste wafers og server.

Næringsindhold:

Næringsindhold pr. port. (10 port):

129 kcal
3,8g protein
11,1g kulhydrater
8,6g fedt
    MÆNGDERABAT
    BLAND-SELV
    Tilbudspris 189,00 DKK Vejl. udsalgspris 240,00 DKK