Kalorielet gulerodskage

Ingredienser
Bund
- 1 dåse kikærter
- 10 dadler
- 50g æggehvider
- 1 æg
- 2 gulerødder
- 40g havregryn
- 30g mandelmel
- 20g Wispy Vanilla Milkshake proteinpulver
- 40g perfect fit
- 1,5dl skummetmælk
- 1,5 tsk. bagepulver
- 3 spsk. kanel
Frosting
- 200g philadelphia light (neutral)
- 20g Kærgården let
- 4-5 spsk. sukrin melis
- Lidt vanilje
- 1 tsk. revet citronskal + saft

Fremgangsmåde
- Vask kikærterne og kom dem i en blender med dadler, æg, æggehvider og mælk og blend til en lind masse. Tilføj proteinpulver, perfect fit, mandelmel, havregryn, kanel, bagepulver og blend det godt sammen.
- Riv gulerødderne og vend dem i dejen.
- Kom dejen i en springform på ca. 24 cm. og bag den ved 200 grader i ca. 30-35 minutter. Lad kagen køle helt af.
- Pisk kærgården, philadelphia, sukrin melis, citrom og vanilje godt sammen. Smør herefter frostingen på den afkølet kage og top evt. med hakket valnødder og revet citronskal.