Kalorielet gulerodskage

Gulerodskage er en klassiker som altid holder 100%. Her har vi lavet vores version af en kalorielet gulerodskage, som smager fantastisk og som samtidig er fyldt med proteiner og uden tilsat sukker. Kagen er lavet på kikærter med gulerødder og kanel som en ægte gulerodskage – og så er den selvfølgelig toppet med en cream cheese frosting. Opskriften er til ca. 12 stykker gulerodskage! 

Ingredienser 

Bund 

Frosting 

  • 200g philadelphia light (neutral) 
  • 20g Kærgården let 
  • 4-5 spsk. sukrin melis
  • Lidt vanilje 
  • 1 tsk. revet citronskal + saft 

Fremgangsmåde 

  1. Vask kikærterne og kom dem i en blender med dadler, æg, æggehvider og mælk og blend til en lind masse. Tilføj proteinpulver, perfect fit, mandelmel, havregryn, kanel, bagepulver og blend det godt sammen. 
  2. Riv gulerødderne og vend dem i dejen. 
  3. Kom dejen i en springform på ca. 24 cm. og bag den ved 200 grader i ca. 30-35 minutter. Lad kagen køle helt af. 
  4. Pisk kærgården, philadelphia, sukrin melis, citrom og vanilje godt sammen. Smør herefter frostingen på den afkølet kage og top evt. med hakket valnødder og revet citronskal. 

Næringsindhold 

124 kcal 
6,9g proteiner 
12,2g kulhydrater 
4,4g fedt 
NYHED