Kalorielet Brownie med flødebolleskum

Ingredienser
Bund
- 1 dåse kikærter
- 10 dadler
- 1 æg
- 1 dl skummetmælk
- 50g æggehvider
- 40g smeltet mørk chokolade
- 30g perfect fit eller sukrin gold
- 20g kakaopulver
- 20g Wispy Chocolate Milkshake proteinpulver
- 20g mandelmel
- 30g Easis smørepålæg
Flødebolleskum
- 100g æggehvider
- 2 spsk. perfect fit
- 270g fibersirup
Topping
- 80g Easis mørk chokolade
- 1 tsk. smør, olie eller kokosolie

Fremgangsmåde
- Vask kikærterne og kom dem i en blender med dadler, æg, æggehvider og mælk. Blend til en lind masse. Tilføj proteinpulver, perfect fit, mandelmel, smørepålæg og smeltet chokolade og blend det godt sammen.
- Kom massen i en form på 22x22 cm og bag ved 200 grader i ca. 25 minutter. Lad kagen køle helt af.
- Lav skummet ved at komme æggehvider i en skål sammen med perfect fit og pisk i 3-4 minutter. Imens kommer i fibersirup i en gryde og lader det koge til massen er 117 grader (det skal ca. koge i 2-3 minutter).
- I en tynd stråle hældes den varme fibersirup i skålen med de pisket æggehvider, mens der piskes på høj hastighed. Lad massen blive pisket i yderligere 8-10 minutter.
- Smør flødebollemassen på den afkølet bund og stil den på køl.
- Smelt den mørke chokolade, tilføj fedtstof og rør det godt sammen. Hæld det over kagen og stil på køl til chokoladen har sat sig.