Kalorielet Brownie med flødebolleskum

Brownie med flødebollemasse! I plejer at være ret vilde med vores snaskede kager, så her får I opskriften på en lækker svampet brownie lavet på kikærter. Brownien har vi toppet med den mest cremet flødebollelignende skum samt et lag chokolade. Kagen er fyldt med proteiner, er uden tilsat sukker og smager fantastisk! Opskriften er til ca. 16 stykker. 

Ingredienser

Bund

Flødebolleskum 

  • 100g æggehvider 
  • 2 spsk. perfect fit 
  • 270g fibersirup 

Topping 

  • 80g Easis mørk chokolade 
  • 1 tsk. smør, olie eller kokosolie 

Fremgangsmåde 

  1. Vask kikærterne og kom dem i en blender med dadler, æg, æggehvider og mælk. Blend til en lind masse. Tilføj proteinpulver, perfect fit, mandelmel, smørepålæg og smeltet chokolade og blend det godt sammen. 
  2. Kom massen i en form på 22x22 cm og bag ved 200 grader i ca. 25 minutter. Lad kagen køle helt af.
  3. Lav skummet ved at komme æggehvider i en skål sammen med perfect fit og pisk i 3-4 minutter. Imens kommer i fibersirup i en gryde og lader det koge til massen er 117 grader (det skal ca. koge i 2-3 minutter). 
  4. I en tynd stråle hældes den varme fibersirup i skålen med de pisket æggehvider, mens der piskes på høj hastighed. Lad massen blive pisket i yderligere 8-10 minutter. 
  5. Smør flødebollemassen på den afkølet bund og stil den på køl. 
  6. Smelt den mørke chokolade, tilføj fedtstof og rør det godt sammen. Hæld det over kagen og stil på køl til chokoladen har sat sig. 

Næringsindhold pr. stk. 

133 kcal. 
5g proteiner 
9,6 kulhydrater 
5,3g fedt 
Liquid error (snippets/product-grid-item line 122): comparison of String with 0 failed
fra
-24 % RABAT
TILBUD
Tilbudspris 189,00 DKK Vejl. udsalgspris 249,00 DKK