Kaloriefattige kanelsnegle med æbletern

Der plejer at været ret stor opmærksomhed om vores kanelsnegle, så her kommer endnu en skøn opskrift på de lækreste snegle med æbler og kagecreme – så lækkert! Der er brugt en ret stor mængde af det nye Wispy vanilje proteinpulver, som giver en lækker smag af vanilje til sneglene. Opskriften giver 15 stk.

Ingredienser:

Dej

Æbler

Fyld

Frosting

Fortsætter under billedet...

Fremgangsmåde:

  1. Lun mælken (omkring 32 grader) og udblød gæren deri. Tilsæt æg, kærgården, kardemomme, multisød, vanilje proteinpulver og hvedemel.
  2. Kør dejen 5-10 minutter på køkkenmaskinen og lad den hæve 1 time.
  3. Lav kagecremen efter anvisning, rør proteinpulver deri og stil på køl.
  4. Lav ’æblerne’ ved at skære æbler i små tern og kom i en skål sammen med kanel og sukrin gold. Find en pande frem, tilføj 5g kærgården og kom ¼ af æblerne på panden og lad dem stege 5-6 minutter.
  5. Rul dejen ud til et rektangel og strø med 2 spsk kanel og 4 spsk sukrin gold. Evt. kan I blende de 180g dadler med kanel og sukrin gold og smøre det på dejen i stedet. Det gør sneglene sødere.
  6. Smør derefter kagecremen på dejen, strø de ikke stegte æbletern på dejen og rul den sammen til en roulade.
  7. Del dejen i 15 stykker, kom dem på en bageplade og lad dem efterhæve i 30 minutter. Bag sneglene ved 200 grader i ca. 18 minutter og lad dem køle af. 
  8. Pisk philadelphia, vanilje proteinpulver, vaniljepulver og sukrin melis sammen og smør det ovenpå sneglene. Top til sidste med de stegte æbler og nyd.

Næringsindhold pr. snegl:

182 kcal
8,2g protein
26,1g kulhydrater
4,4g fedt
-24 % RABAT
TILBUD
Tilbudspris 189,00 DKK Vejl. udsalgspris 249,00 DKK
Liquid error (snippets/product-grid-item line 122): comparison of String with 0 failed
fra