Hjemmelavede mælkesnitter
Hjemmelavede mælkesnitter er populære i øjeblikket, og her er vores egen version på en luksus hjemmelavede mælkesnitte. Både mælkesnitterne og karamellen er uden tilsat sukker, og vi har tilføjet ekstra protein. Velbekomme!
Ingredienser til hjemmelavede mælkesnitter:
Bund:
- 1 æg
- 120g æggehvider
- 50g fedtreduceret mandelmel fra Sukrin
- 20g chokoladeproteinpulver
- 30g multisød
- 2 spsk. kakaopulver
- 1 tsk. bagepulver
Fyld:
- 130g philadelphia light
- 2 dl cremefine 19%
- 20g melis
- 1 tsk. vanilje
- 1 spsk. fibersirup
- 2 husblas
Karamel:
- 120g cremefine 19%
- 35g fibersirup
- 20g Sukrin gold
Fortsætter under billedet...
Fremgangsmåde:
- Lav karamellen ved at komme cremefine, sukrin gold og fibersirup i en gryde og lad det simre 15-20 minutter – sørg for at piske ofte i karamellen. Lad karamellen køle af til næste dag.
- Lav bundene ved at piske æg, æggehvider og multisød til en luftig masse. Vend mandelmel, proteinpulver, kakaopulver og bagepulver i æggemassen.
- Kom dejen på et stykke bagepapir og spred det ud i et tyndt lag. Bag bunden ved 200 grader i 7-8 minutter og lad bunden til de hjemmelavede mælkesnitter køle helt af.
- Lav fyldet ved at komme husblas i koldt vand i 10-15 minutter.
- Pisk philadelphia sammen med fibersirup, vanilje og sukrin. I en anden skål pisker I cremefine til en fast masse.
- Lun husblas med 1 spsk. cremefine og lad det køle af i 2 minutter. Vend 2 spsk. ostemasse i gryden med husblas og rør derefter indholdet i gryden med resten af ostemassen.
- Vend ostemassen med den pisket cremefine og kom fyldet på køl i 10 minutter.
- Skær bunden til og del den i 2 lige store stykker. Smør cremen på den ene bund, kom den anden ovenpå og mas lidt ned.
- Pak mælkesnitten ind i film og stil den på køl nogle timer, gerne til næste dag. Del den i 6 stykker, top den eventuelt med lidt karamel og nyd.
Næringsindhold pr. stk. hjemmelavede mælkesnitte uden karamel:
- 164 kalorier
- 11,7g proteiner
- 3,8g kulhydrater
- 10,9g fedt