Hasselnødskugler med nougat og chokolade
Den perfekt lille bid! Disse små chokoladeovertrukket hasselnødskugler er den perfekte snack til i løbet af dagen for at stille den søde sukkertrang. En fantastisk kombination, som bare altid virker - hasselnødder, nougat og chokolade, det slår seriøst aldrig fejl!
Her er super nem, lige til og enkel opskrift som ikke bruger mange ingredienser som man ikke har derhjemme i forvejen.
Ingredienser:
- 12 udstenede friske dadler
- 2 dl havregryn
- 1 dl ristede hasselnødder
- 1 dl Barebells milkshake Hasselnød & Nougat
- 1-2 spsk. kakao
- 1 knivspids salt
- 2-3 Barebells proteinbar Hasselnød & Nougat
- 200 g valgfri chokolade til at dyppe i
Fremgangsmåde
- Kom dadler, havregryn, milkshake, ristede hasselnødder, kakao, salt og en bar i en foodprocessor eller blender og blend massen godt.
- Skær en bar i mindre stykker - så når du har rullet dejen, kan lægge et stykke bar i hver kugle
- Stil herefter kuglerne på køl.
- Smelt chokoladen og dyp kuglerne i chokoladen, så de bliver overtrukket. Top kuglerne af med lidt hakkede hasselnødder eller baren fint snittet.
- Nyd dine lækre chokoladeovertrukket hasselnødskugler med nougat!
Opskriften er lavet af Stina Algulin i samarbejde med Barebells.