Halloween romkugler

ROMKULGER! En ægte klassiker, som smager fantastisk. Godt nok laves romkugler ofte på kagerester, men hvem har lige kagerester liggende? Så vi har i stedet bagt en nem og proteinrig kage, som vi har brudt op og blandet sammen med romessens og hindbærmarmelade. Vi har valgt at vende vores romkugler i smeltet chokolade, men I kan sagtens trille dem i kakaopulver, kokosmel eller lignende. Derudover har vi toppet dem med TWEEK’s helt nye og lækre flagermus vingummier... UHHHHH.

Ingredienser - 15 stk. 

Kage: 

Øvrigt: 

Fremgangsmåde

 1. Start med at lave kagen ved at komme kikærter, dadler, æg, æggehvider, kokosolie, havregryn, proteinpulver, kakaopulver, bagepulver og multisød i en blender og blend til en lind masse.
 2. Kom dejen i en form på 24x24 cm og bag ved 200 grader i ca. 18 minutter. Lad kagen køle helt af.
 3. Når kagen er afkølet, brydes den i mindre stykker og røres sammen med hindbærmarmelade, romessens og hazelnut spread. Smag massen til med romessens og måske lidt flydende sødemiddel, hvis I kan lide jeres romkugler ret søde.
 4. Del romkuglemassen i 15 lige store stykker og rul dem runde. Disse romkugler er ret store, så I kan sagtens dele dejen i 20-22 stykker i stedet.
 5. Smelt chokoladen i mikroovnen og vend romkuglerne deri. Kom dem på et stykke bagepapir og top med en flagermus. Stil på køl til chokoladen er stivnet og nyd

  Næringsindhold uden chokolade 

  82 kcal
  3,3g protein
  9,6g kulhydrater
  3,1g fedt 

  Næringsindhold med chokolade 

  128 kcal 
  4,3g protein 
  11,6g kulhydrater 
  7,1g fedt
  -34 % RABAT
  BLAND-SELV
  TILBUD
  Tilbudspris 79,00 DKK Vejl. udsalgspris 120,00 DKK
  Liquid error (snippets/product-grid-item line 122): comparison of String with 0 failed
  fra
  Liquid error (snippets/product-grid-item line 122): comparison of String with 0 failed
  fra