Fyldte donuts

Fyldte donuts - 4 store eller 6 små

Lækre ovnbagte lignende donuts fyldt med vaniljecreme. Disse donuts ser måske indviklet ud, men tror os, de er ganske nemme at lave og de smager så godt. Dejen er lavet på Wispy proteinpulver, havregryn, græsk yoghurt og er fyldt med en hurtig vaniljecreme fra Easis, men I kan sagtens bruge almindelig kagecreme. Derudover er de vendt i en proteinrig chokoladetopping.

 

Ingredienser

 

Dej:

40g havregrynsmel

20g Wispy vanilje proteinpulver

1 spsk bagepulver

15 dråber flydende sødemiddel

1 spsk kanel

120g græsk yoghurt

1 æg

Lidt salt

 

Fyld:

1/5 af et brev Easis kagecreme el. almindelig kagecreme

 

Topping:

15g Wispy chokolade proteinpulver

1 spsk kakaopulver

Ca. 0,25 dl skummetmælk

 

 

Fremgangsmåde

  1. Lav først dejen ved at komme blendet havregryn, proteinpulver, kanel, bagepulver, salt, yoghurt, æg og flydende sødemiddel i en skål og rør det godt sammen.
  2. Fordel dejen i 4 små glasforme (6cm), smør dem med olie og kom gerne lidt bagepapir i bunden. Bag dem i 15 minutter ved 200 grader. Lad dem køle af. I kan også bage dem i muffinsforme og dermed får I 6 mindre donuts.
  3. Lav fyldet efter anvisning og kom på en sprøjtepose eller frysepose. Lav et hul i siden på hver donuts og kom fyldet i.
  4. Lav toppingen ved at røre proteinpulver og kakaopulver sammen med mælk til rette konsistens. Dyp hver donuts i chokolademassen til toppen er dækket. SPIS!

 

 

Næringsindhold pr. donuts (hvis der bliver 4 ud af en opskrift)

137 kcal

12,8g protein

10,1g kulhydrater

4,4g fedt