Flødeboller med Wispy Toffee proteinbar

Flødeboller med Wispy Toffee proteinbar

Hvorfor ikke fejre vores helt nye proteinbarer med en portion hjemmelavet flødeboller, hvor proteinbaren fungere som bund i flødebollen. Bunden er toppet med en lækker flødebollemasse og fyldt med en god portion karamel - så det passer til proteinbaren. Det smager helt fantastisk og er samtidig helt uden tilsat sukker! 

Ingredienser:

Bund:


Flødebollemassen:

Karamel:

   Øvrigt:

    Fremgangsmåde

   1. Start med at lave bunden ved at hakke proteinbarefint og bland desammen med marcipan. Rul massen ud til ca. 4-5 mm og udstik dem til små bunde på ca. 5cm. I skulle gerne få 14 bunde. Bag dem ved 180 grader i 6-7 minutter. Lad dem køle helt af.
   2. Lav karamellen ved at komme cremefine, sukrin gold og fibersirup i en gryde og lad det simre ca. 20 minutter – sørg for at røre ofte i karamellen. Lad karamellen køle af til næstedag.
   3. Lav skummet ved at kommeæggehvider i en skål sammen med perfect fit og pisk i 3-minutter.
   4. Imens kommer I fibersirup i en gryde med vand og lader det koge til massen er 117 grader (det skal koge i ca. 4 minutter)
   5. I en tynd stråle hældes den varme fibersirup i skålen med de pisket æggehvider, mens der pisket på høj hastighed. Lad massen piske yderligere 12-14 minutter.
   6. Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt på de afkølet bunde.
   7. Kom karamellen i en anden sprøjtepose med en tynd tylstik tyllen ned i flødebolleog tryk i 3 sekunder, så der kommer godt med karamel i midten af hver flødebolle.
   8. Smelt chokoladeni mikroovnen, kom det i et glas og dypflødebollerne deri. Kom dem påkøl i 30 minutter og spis

    

   Næringsindhold pr. flødebolle

   • 147 kcal
   • 4,5g proteiner
   • 6,8g kulhydrater
   • 8,3g fedt

    

   MÆNGDERABAT
   Tilbudspris 189,00 DKK Vejl. udsalgspris 250,00 DKK