Dumplings

Vi har her lavet nogle lækresmådumplings fyldt med hakket kylling, lidt grøntsager og blandetsaucer. Vi har smagt farsen til med Wispy hot sriracha,og så fungerer flere af vores andre saucersom, teriyaki og sweet chili, perfekt til at dyppe disse dumplings i. De tager ikke ret lang tid at laveog smager helt forrygende. Opskriften er på 30 styk. 

Ingredienser:

  • 400g hakket kylling
  • 3 forårsløg
  • 2 gulerrødder
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. sojasauce
  • 2 tsk. Wispy hot sriacha
  • 1 tsk. sesamolie
  • 1 spsk. majsstivelse
  • 30 stk gyozapapir

 

Fremgangsmåde:

  1. Tag gyozapapir op af fryseren 1 time før i går i gang.
  2. Skær forårsløg meget fint. Riv hvidløg og gulderrødder.
  3. Bland grønsagerne sammen med det hakket kyllingekød, sojasauce, seasamolie, majsstivelse og sriracha. Rør det hele rigtig godt sammen.
  4. Find et glas vand og gyozapapir frem.
  5. Kom 1 teskefuld fyld i midten af et stykke gyozapapir og kom lidt vand rundt i kanten af papiret. 
  6. Fold dene ene side over den anden, til en halvmåne og tryk siderne godt sammen. Fold dem eventuelt pænt rundt i kanten.
  7. Når i har brugt alt fyldet, finder i en pande frem og tilføjer lidt olie.
  8. Kom jeres dumplings på panden, lad dem stege ved lidt over middelvarme, til de har fået farve.
  9. Tilføj lidt vand på panden, jeres dumplings skal dækkes med ca 1/2 dl vand, kom låg på, skru ned for varmen og lad dem dampe i 3-4 minutter.
  10. Top lidt frisk chili og forårsløg samt sesamfrø. Dyp i Wispy teriyaki eller sweet chili sauce. 

Næringsindhold pr. dumpling
43 Kcal
3,6 protein
5,5g kulhydrater
0,9g fedt

 

-19 % RABAT
BLAND-SELV
TILBUD
Tilbudspris 119,00 DKK Vejl. udsalgspris 147,00 DKK