Donuts med Black Max Cookies

8 stk. proteinrige donuts! Jep du hørte rigtigt. Vi har her fremstillet de lækreste luftige donuts med en god portion proteiner. Disse donuts er smagt til med proteinpulver fra Bodylab med Cookies & Cream, derudover har vi toppet dem med Max Protein White Chocolate Cookies – virkelig en skøn donut.

Ingredienser:

Fortsætter under billedet...

Donuts med Black Max Cookies

Fremgangsmåde:

  1. LUN mælk og olie og kom det i en skål.
  2. Smuldr gær deri, tilføj multisød, vanilje, æg, salt og rør sammen. Tilføj proteinpulver og hvedemel lidt ad gangen, og kør dejen på køkkenmaskinen i 5 minutter.
  3. Lad dejen hæve 1 time. Rul dejen ud på et meldrysset bord til ca. 1 cm tykkelse.
  4. Udstik 18 donuts med et glas og udstik samtidig et lille hul i midten af hver donuts.
  5. Kom de udstukket donuts på en bageplade og lad dem efterhæve i 30 min.
  6. Varm olien op til ca. 170 grader. Kom donuts i gryden og lad dem koge et par minutter – husk at vende dem undervejs.
  7. Kom de færdigbagte donuts på et stykke køkkenrulle, lad dem dryppe og køle af.
  8. Når kagerne er afkølet, kan du lave glasur af sukrin melis og lidt vand.
  9. Knus nogle Max Protein White Chocolate Cookies og kom dem i en skål.
  10. Dyp donuts i glasuren og derefter i de knuste cookies.

Et lille kalorielet tip: Når de udstukket donuts er kommet på bagepladen og har hæve de 30 minutter, kan de sprayes med Slender Chef olie og efterfølgende bage dem i ovnen ved 200 grader i ca. 12 minutter.

Næringsindhold:

Næringsindhold kun dejen

108 kcal
5,2g protein
15,8g kulhydrater
2,4g fedt

    Næringsindhold hvis du topper 1 donuts med 1 Max Protein White Chocolate Cookie

    198 kcal
    12g protein
    22,3g kulhydrater
    6,4g fedt