Chokolademuffins med Peanut Crisp

Barebells spritnye Double Bite med Peanut Crisp har vi selvfølgelig brugt til at lave en lækker opskrift med baren. Opskriften består af lækre luftige chokolade muffins som vi har toppet med en peanutbutter frosting. 

Ingredienser:

Muffins:

Peanutbutter frosting:

Fortsætter under billedet...

Chokolademuffins med Peanut Crisp

Fremgangsmåde:

  1. Start med at lave frostingen ved at piske cremefine til en fast masse. Pisk hurtigt peanutbutter og melis i massen, kom den på en sprøjtepose og på køl.
  2. Lav dejen til muffins ved at blende havregryn til fint mel og kom det i en skål. Blend dadler, æggehvider og mælk til en homogen masse. Tilføj havregrynsmel, mandelmel, bagepulver og kakaopulver.
  3. Smelt kærgården og mælkechokolade og kom det i dejen. Hak barerne i små stykker og vend dem i dejen. Fordel dejen i 14 muffinsforme og bag dem ved 200 grader i 10-12 minutter.
  4. Når muffins er helt afkølet, toppes de med jeres peanutbutter frosting. Eventuelt kan I også toppe dem med caramel sirup fra Bodylab, peanuts og stykker af peanut crisp double bite barerne.

Næringsindhold:

Næringsindhold pr. muffin uden frosting

134 kalorier
8,2g protein
12,1g kulhydrater
5,3g fedt

    Næringsindhold pr. muffin med frosting

    199 kalorier
    10g protein
    14,2g kulhydrater
    10,8g fedt
      Liquid error (snippets/product-grid-item line 122): comparison of String with 0 failed
      fra
      Liquid error (snippets/product-grid-item line 122): comparison of String with 0 failed
      fra
      Liquid error (snippets/product-grid-item line 122): comparison of String with 0 failed
      fra