Chokolademousse med avokado

Chokolademousse smager fantastisk og her får I vores version af en nem, lækker og ikke mindst proteinrig mousse, som tilmed består af ganske få ingredienser. Moussen består hovedsageligt af avokado og smages til med lidt hazelnut proteinpulver fra Wispy samt lidt chokolade og kakao pulver. Moussen kan spises som den er, eller I kan piske lidt cremefine og toppe moussen meddet smager fantastisk. Opskriften er til 3 portioner. 

Ingredienser 

Fremgangsmåde 

  1. Start med at smelte chokoladen og lad det køle af i nogle minutter. 
  2. Kom avokado, proteinpulver, kakaopulver, den smeltede chokolade og lidt sødemiddel i en blender og blend til en lind og homogen masse. Smag til med sødemiddel.
  3. Kom moussen på små glas og stil dem på køl i minimum 2 timer. 
  4. Pisk evt. lidt cremefine 19% og kom ovenpå moussen sammen med lidt friske hindbær. 

Næringsindhold pr. mousse 

299 kcal 
9,5g proteiner 
14g kulhydrater
21,6g fedt