Chokolade cheesecake med karamel

Et altid sikkert hit når det gælder sødlige kombinationer! En cremet chokolade cheesecake med karamel! Cheesecake er super nemt og ser altid flot samt elegant ud! Gør lidt ud af det og lav en lækkert karamel cheesecake som ikke skuffer, hverken på smag eller udseende. Den er super velsmagende og har den genkendelige cremet konsistens, som nærmest smelten på ens tunge! 

Ingredienser til chokolade cheesecake

 
Fortsætter under billedet...

Fremgangsmåde for cheesecake med karamel

  1. Beklæd en form på 20 cm. med bagepapir og forvarm din ovn til 160 grader. 
  2. Put kiks i en foodprocessor og blend dem indtil de er krummer. Herefter tilføres smøren smeltet. 
  3. Pres kikseblandingen ned i formen og sæt den i køleskabet herefter. 
  4. Bland smøreosten, kvark, æggehvider, sødemiddel, vanilje ekstrakt og kakao pulver indtil det er godt kombineret.
  5. Hæld halvdelen af blanding på bunden, tilsæt derefter teskefulde af kondenseret mælk og vend let rundt med enden af skeen. 
  6. Tilsæt den resterende cheesecakeblanding ovenpå og gentag med den resterende kondenseret mælk, mens du hvirvler let rundt.  
  7. Bag den i oven i ca. 40 minutter indtil cheesecaken ser færdig ud og at den stadig har en smule slingre. Sluk ovnen og lad kagen køle ned i ovnen. 
  8. Når kagen er kold, sæt den i køleskabet natten over. Til pynt, kan du skære din Barebells bar i stykker og sprede den på toppen af kagen med lidt chokolade flager og karamel. 
  9. Nyd din karamel cheesecake! 
Opskriften er lavet af @sarahshealthybakes i samarbejde med Barebells.

Liquid error (snippets/product-grid-item line 122): comparison of String with 0 failed
fra
MÆNGDERABAT
BLAND-SELV
Tilbudspris 229,00 DKK Vejl. udsalgspris 300,00 DKK