Burger med pulled chicken og coleslaw

En lækker snasket burger smager fantastisk og her får I en opskrift på en super lækker og nem burger med hjemmelavet coleslaw og en god portion pulled chicken, som vi har vendt i vores helt nye barbecue sauce. Opskriften er til fire burgere - yum! 

Ingredienser 

Pulled chicken 

Coleslaw 

  • 200g snittet gulerod og kål (køb evt. færdiglavet) 
  • 4 spsk. fromage fraiche 
  • 1 tsk. dijonsennep 
  • 1 spsk. multisød 
  • 1 tsk. hvidvinseddike eller citronsaft 
  • salt og peber 

Øvrigt 

  • 4 brioche burgerboller 

Fremgangsmåde 

  1. Kom vand og salt i en gryde og stil på komfuret, når vandet koger, kommer i kyllingefileterne deri og lader dem koge i 20 minutter. 
  2. Lav imens jeres coleslaw ved at røre fromage fraiche, multisød, eddike, dijonsennep, salt og peber godt sammen. Lige inden serveringen vender i det snittet grøntsager i dressingen. 
  3. Når kyllingen er kogt færdig, hælder i vandet fra og piller fileterne fra hinanden 2 gafler. 
  4. Kom BBq saucen i gryden og giv det et hurtigt opkog. Kom den pillet kylling i saucen og vend det godt rundt. 
  5. Lun burgerbollerne og fyld dem med pulled chicken, coleslaw, lidt ekstra BBQ sauce og eventuelt lidt syltet agurker. 

Næringsindhold pr. burger (afhængigt af hvilken bolle man køber) 

289 kcal 
29,2g protein 
30,4g kulhydrater
4,9g fedt 
MÆNGDERABAT
NYHED
Tilbudspris 119,00 DKK Vejl. udsalgspris 147,00 DKK